Londra Oda Ork. & Alina Pogostkina

Londra Oda Ork. & Alina Pogostkina

Tarihler: 01 Haziran 2017 Perşembe ~ 01 Haziran 2017 Perşembe 01 Haziran 2017 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 220.00 TL 3. Kategori - 165.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2017 ~ Haz 1, 2017
Londra Oda Orkestrası & Alina Pogostkina, 1 Haziran'da Aya İrini Müzesi'nde...

LONDRA ODA ORKESTRASI

CHRISTOPHER WARREN-GREEN Şef
ALINA POGOSTKINA Keman

Ludwig van Beethoven
Prometheus’un Yaratıkları Uvertürü, op. 43

Keman Konçertosu Re Majör, op. 61

Senfoni No. 3 Mi bemol Majör, op. 55 “Eroica”

Ara dahil 130’ sürer.

“Alina Pogostkina müthiş ton inceliğine ve detaylara karşı keskin duyarlılığa sahip bir kemancı” The Journal “[LCO] Sahnedeki herkes çok iyi vakit geçiriyor gibi görünüyor ve bu da müziğin sanki yepyeniymiş gibi duyulduğu bir yorumu besliyor.” The Guardian

“Christopher Warren-Green’in müziği kavrayışı - rahat olduğu kadar heyecan verici - her bir ölçüde duyuluyordu. Müziği huzursuzlukla zarafet arasında asılı tutarken dramatik dürtüyü ortaya çıkarıyordu. Gerçek bir büyü yarattı.” General Anzeiger

Christopher Warren-Green’in karizmatik liderliğiyle Londra’nın istisnai müzisyenlerinin yeteneklerini birleştiren Londra Oda Orkestrası, misyonunu “orkestra ve dinleyici arasındaki bariyerleri kırmak, müzik coşkusunu birlikte yaşamak ve klasik konser deneyimine yeni bir soluk getirmek” olarak tanımlıyor. Topluluk, İngiltere’nin en eski profesyonel oda orkestrası olduğu gibi yenilikçi ve maceraperest karakteriyle de ünlü. Bir yüzyıla yakın geçmişi süresince aralarında Stravinski, Respighi, de Falla, Prokofiev ve Hindemith’in de bulunduğu pek çok ünlü bestecinin eserlerinin ilk seslendirilişlerini gerçekleştiren Londra Oda Orkestrası, Cadogan Hall’da sürdürdüğü sezon konserlerinin yanı sıra La Scala Tiyatrosu’ndan Hong Kong Şehir Salonu’na Avrupa, Amerika ve Uzakdoğu’ya gerçekleştirdiği turnelerde geleneksel repertuvara sahip çıkarken birçok yeni eserin prömiyeriyle de eski ve yeni arasında köprüler kuruyor.

“Kalbe derinden dokunan” (Hamburger Abendblatt) yorumuyla müzikal hassasiyetin ve zarafetin genç nesil temsilcilerinden olan Alina Pogostkina, klasik müzik dünyasının en önemli yarışmalarından 9. Sibelius Yarışması’ndaki birinciliğiyle kısa sürede festivallerin ve büyük konser salonlarının aranan isimlerinden biri oldu. Vladimir Ashkenazy, Gustavo Dudamel, Paavo Järvi gibi önemli şefler yönetiminde seslendirdiği klasik repertuvarın yanı sıra çağdaş müzik tutkunu da olan Pogostkina, Letonyalı besteci Pēteris Vasks’ın tüm keman eserlerinin kaydıyla müzik eleştirmenlerinden ve dinleyicilerinden yine tam not aldı. 

Aya İrini’nin heybetli kapılarını siz festival dinleyicilerine tekrar açacağı bu ilk konserde Londra Oda Orkestrası’nın müzikal deneyimi ve Alina Pogostkina’nın müzikal duyarlılığı ile baştan sona Beethoven eserlerine adanmış bir konser sizleri bekliyor.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

45. MüzikFestivali

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT