Los Amigos De Herman

Tarihler: 24 Ekim 2017 Salı ~ 24 Ekim 2017 Salı 24 Ekim 2017 22:00

Yer: Living Room

Ücret: * Kombine bilet alarak aynı gün içinde gerçekleşecek tüm etkinliklere katılım sağlayabilirsiniz. Kombine - 56.00 TL Normal - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mah. Arayıcıbaşı Sok. No:9 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 405 2 404

Faks: 0216 405 2 414

Web: http://www.livingroom.com.tr

E Posta: info@livingroom.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2017 ~ Eki 24, 2017
Los Amigos De Herman, 24 Ekim'de Living Room sahnesinde...

Herman Artuç / Vokal Ve Vurmalı Çalgılar 
Cem Nasuhoğlu / Gitar
Zafer Saka / Gitar 
Ruben Ferrari / Bas
Gökhan Avcı / Vurmalı Çalgılar

Living Room’un konsept projelerinden biri olarak sezon boyunca sahnede yer alacak olan “Los Amigos De Herman”, özellikle Latin şarkıların duygusal, sıcak ve yumuşak duyum keyfini dinleyicisine samimi bir şekilde geçirebilen özgün bir performans.

Gelenekselden günümüze Latin Amerika şarkıları
''Her coğrafyanın kendine özgü bir doğal ritmi, yüzyıllarca bu topraklar üzerinde yaşayan insanların elde ettikleri bir yaşam deneyimi, bundan kaynaklı oluşan bir kültür, şarkılar, danslar, ritmler, müzikler vs. var.

Dünyanın her türlü bakış açısına ve deneyime ihtiyacı var.
Consuelo Velazquez, Atahualpa Yupanqui, Osvaldo Farres, Alvaro Carrillo, Sergio Mendes, Miguel Matamoros, Maria Teresa Vera, Hugo Blanco, Rafael Hernandez, Manuel Jimenez Fernandez, Armando Manzanero, Violeta Parra gibi birçok Latin Amerikalı bestecinin şarkılarının, caz armoni ve doğaçlamalarla yorumlanarak seslendilirileceği, samba, salsa, rhumba, cha cha cha, milonga, habanera, bolero, vals vs. ritmlerle hareketlenecek gecede, dans ve aşk şarkılarının yanında, Latin Amerika’nın öteki yüzü olan acı günlerin, umut dolu yarınların, barışın şarkıları da çalınıp, söylenecek.

Amerika yerlilerinin binlerce yıllık birikim ve bilgeliği, Avrupa klasik müziğinin çok sesli armonisi ve Afrika müziğinin çoklu ritmleriyle, Latin Amerika şarkılarının sıradışı, karmaşık, kendine özgü ritmi; Dünya insanlarının kardeşliğini, farklılıklarımızın içindeki benzer/ortak insani duygu ve düşünceleri (doğal güzelliklere övgü, sevgi, aşk, özlem, kahramanlık, eleştiri, acı, yakınma, hayata ait görüşler, toplumsal olaylara dair hikayeler vs.) en sade ve anlaşılır bir dille bize hatırlatmaya devam ediyor.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Living Room uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Kombine bilet alarak aynı gün gerçekleşecek tüm etkinliklere katılım sağlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT