LoSoul - Lee Jones

Tarihler: 19 Şubat 2011 Cumartesi ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Sofyalı

Nereden Alınır: Otto Sofyalı

Adres: Asmalımescit Mah. Sofyalı Sok. No:22/A Tünel Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 65 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2011 ~ Şub 19, 2011

Carlsberg Present, kendine has sound’u ile techno ve house müziğe imzasını atmayı başarmış "Losoul" dj seti, my my projesi ile tanıdığımız Berlin`den House-Techno dünyasının yetenekli ismi "Lee Jones" canlı performansı ile 19 Şubat, Cumartesi gecesi ilk kez İstanbul`da Otto Sofyalı sahnesinde..

Carlsberg ana sponsorluğunda, Vesvese plak şirketinin Ocak ayında başlattığı parti serisinin ikincisi 19 Şubat, Cumartesi gecesi iki ünlü DJ ve prodüktör ile yine Otto Sofyalı`da! Playhouse denince akla ilk gelen isimlerden LoSoul aka Peter Kremeir, müziğinde birçok farklı tarzı ve tekniği bulundurmasıyla tanınıyor.

Techno, house, 70`lerin Funk ve Soul soundları, hip-hop ve jazz, Losoul`un parçalarında ve remikslerinde sıkça rastlanan tarzlar. İstanbul`a ilk kez gelen LoSoul DJ seti ile Otto Sofyalı sahnesinde. Aynı gece Losoul`un ardından My My projesinden tanıdığımız, Panorama Bar ve Watergate resident DJ`lerinden Lee Jones da canlı seti ile ilk kez İstanbullular`la buluşuyor.

Deep House ve Techno müziğin en iyi örneklerinin sahnede olacağı geceyi Vesvese, Küçük Otto`daki Salı Sallanır partileri ve Dinamo 103.8`den tanıdığımız, Kaan Düzarat nam-ı diğer Shrimpy saat 23.00`te başlatıyor.

Carlsberg pres. LoSoul (Playhouse, Klang, Frankfurt), Lee Jones: Live (My My, Simple Records, Berlin), Kaan Duzarat (Vesvese, Dinamo 103.8) @ Otto Sofyalı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT