Lounge 102 presents Bitter : Sweet Live

Tarihler: 24 Ocak 2009 Cumartesi ~ 24 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 45,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto Santral

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No:1 Eyüp Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2009 ~ Oca 24, 2009

Lounge 102 presents Bitter: Sweet Live

Lounge 102 etkinlikleri, unutulmaz Parov Stelar & Band, De-Phazz live ve son olarak Peter Kruder vs. Rainer Truby gecelerinden sonra bu sefer de Bitter:Sweet ile 2009’da da tüm ihtişamıyla Otto Santral’de devam ediyor.

Trip-Hop ve cazı, lounge müziğin atmosferi içinde yoğuran Bitter:Sweet, Shana Halligan’ın vokallerinin ve The Supreme Beings of Leisure ‘dan tanıdığımız Kiran Shahani’nin prodüksiyon dehasının eseri. Chill-Out Festival Istanbul 2008’in en dikkat çeken gruplarından Bitter:Sweet, benzersiz sahne sovunu Lounge 102 farkıyla Otto Santral sahnesinde sunuyor.

Bitter : Sweet
Los Angeles müzik sahnesinin en saygın grupları arasında gösterilen Blood, Sweat & Tears grubunun elemanı Dick Halligan’ın kızı olarak Shana, gözlerini dünyaya açtığından beri müzik ile içli dışlı bir hayat yaşadı. Diğer yandan, kendi grubu ile dünya çapında albüm satış başarısına ulaşan Kiran ile fikir birliğine varıp birikimlerini Bitter:Sweet için ortaya koymakta karar kılan ikili, sonraları kendi türünde yakalanması zor başarılar elde etti.Daha önce yine Lounge 102 ayrıcalığı ile Istanbul’a konuk olan Kraak & Smaak ve Koop’un plak şirketi; Quango Records etiketli, ilk albümleri ‘Dirty Laundry’ ile eleştirmenlerden ve dinleyicilerden tam not aldıktan sonra Björk, Portishead, Zero 7, Morcheeba, Everything But The Girl, Serge Gainsbourg gibi isimlerle anılmaya başlanan ikili, The Devil Wears Prada filminin soundtrack albümünde yer aldı.Hızla yükselişe geçen kariyerleri birbiri ardına gelen dizi ve film müziği teklifleri ile perçinlenmeye başlamıştı bile… Grey’s Anatomy, Moonlight, Nip Tuck, Entourage, Desperate Housewives gibi ülkemizde de yayında olan dizilerinin albümünde de sıkça yer almaya başlayan Bitter:Sweet, Shoot ‘Em Up ve Because I Sad So gibi Hollywood yapımlarının soundtrack albümlerinde de boy gösterdi. Dünyaca ünlü Victoria’s Secret markasının reklam müziklerini de üreten Bitter:Sweet, aynı yıl içersinde ‘The Mating Game’ isimli ikinci albümlerini çıkardı.The Los Angeles Times gazetesi albümün başarısını, Portishead’in on sene öncesinde ‘Dummy’ albümü ile yakaladığı uluslararası başarı ile eş değer tuttu.2006 yılında Bağımsız Müzik Ödüllerinde kazandığı yılın en iyi Pop/Rock albümü ödülü bunu kanıtlıyordu.
Geride bıraktığımız sene içinde çıkan ‘The Remix Game’ ise albümden seçilmiş şarkıların Thievery Corporation, Fort Knox Five ve Nicola Conte gibi ünlü prodüktörlerin remixlerinden oluşuyor.
Önümüzdeki mayıs ayında çıkacak yeni Bitter:Sweet albümünün hit parçası ‘The Bomb’, NBC kanalında vizyona giren ‘Lipstick Jungle’ dizisinin, tema şarkısı olurken, ‘I Get What I Want’ ise radyolarda şimdiden yerini almaya başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT