Lounge 102 presents: De-Phazz live

Tarihler: 22 Kasım 2008 Cumartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 45,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No 1, Eyüp Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2008 ~ Kas 22, 2008
Lounge 102 presents...
De-Phazz live

Lounge 102 etkinlikleri 2008-2009 döneminde de Otto Santral’de devam ediyor. 24 Ekim’de duzenlenen Parov Stelar & Band koseriyle muhteşem bir sezonun açılışı yapan Lounge 102, uzun süredir beklenen ve canlı performansları ile haklı başarıyı yakalamış De-Phazz’ı konuk ediyor.

Dünya çapında hit olmuş parçaları, `beat` çeşnili işlenmemiş pop, cool-jazz ve dans salonlarına özgü reggae ile olabildiğince sofistike şekilde derleyen De-Phazz zarif, kıvrak ve müzikal anlamda kesinlikle eksiksiz sahne sovuyla ve Lounge 102 farkıyla 22 Kasim Cumartesi gunu Otto Santral sahnesinde!

De-Phazz
www.de-phazz.com
Universal Jazz etiketli albümleri `Death By Chocolate’ ile dünya çapında büyük başarı yakalayan De-Phazz. üyeleri ; Pit Baumgartner ( DJ, sesler) , Karl Frierson - Pat Appleton (vokal) , Roy Randolp-Englert (perküsyon) , Frank Spaniol (saksofon) , Dorit Rode- Bettina Donneberg ( dans,performans) ile ses evreninde yaptığı işitsel yolculuğa `Detunized Gravity` albümüyle trip-hop`tan başlıyor. `Godsdog` ile `easy-listening`e uğrayıp, `Death By Chocolate` ile `jazzy lounge pop`ta şimdilik mola veriyor. Alaycı, incelikli ve zaman zaman deneysel olmaya istekli olan topluluk downtempo jazz sahnesinin öne cıkan gruplarından. Dünya çapında hit olmuş parçaları, `Beat` çeşnili işlenmemiş Pop, Cool-Jazz ve dans salonlarına özgü Reggae ile olabildiğince sofistike şekilde derleyen De-Phazz zarif, kıvrak ve müzikal anlamda kesinlikle eksiksiz.

Mole Listening Pearls, Universal Jazz, Edel Records ve United Recordings etiketleri altında hem remiksleri hem prodüksiyonları yayınlanan topluluk, açık proje grubu olmasının yanı sıra bünyesindeki sanatçıların içinde yeraldığı bircok farklı projenin kendilerine kattığı dünya görüşünüde müziklerine yansıtması ile tanınıyor. De-phazz 2009’da çıkaracakları yeni albumlerinin studyo kayıtlarını yaparken bir yandan da hazirladiklari yeni sovlariyla da muzik tarihinin unutulmaz isimleri arasında yer alacak gibi gözüküyor.
www.loungefm.net


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT