Lounge Masters - Richard Dorfmeister

Tarihler: 27 Mart 2010 Cumartesi ~ 27 Mart 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Lucca

Nereden Alınır: Lucca

Adres: Cevdetpaşa Cad. No:51/A Bebek İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 257 12 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2010 ~ Mar 27, 2010

ELEKTRONİK MÜZİK SAHNESİNİN ÜNLÜ DJ-PRODÜKTÖRÜ RICHARD DORFMEISTER, “LOUNGE MASTERS” SERİSİNİN İKİNCİ PARTİSİNDE 27 MART CUMARTESİ GECESİ LUCCA’DA!

Lounge müziğinin ünlü ismi Richard Dorfmeister, 27 Mart Cumartesi gecesi, Havana Club’ın ana sponsorluğunda, Shop&Miles’ın katkılarıyla “Lounge Masters” serisinin ikinci partisi için için dünyaca ünlü DJleri ağırlayan, sıradışı müzisyenleri bir araya getiren Lucca’da müzikseverlerle buluşacak!

Yapımcılık ve DJ performanslarıyla kısa sürede efsaneleşen Kruder & Dorfmeister ikilisi ve Tosca projesiyle tüm dünyada tanınan Richard Dorfmeister, kendine has sound’u ve Viyana’lı köklerinin beslediği duygusallıkla yarattığı parçalar ve mixlediği şarkılardan oluşan DJ setiyle 27 Mart Cumartesi gecesi Havana Club’la hazırlanan mojitolar eşliğinde Lucca’da keyifli bir müzik deneyimi sunacak.

Depeche Mode’dan Madonna’ya, Count Basic’ten Roni Size’a kadar birçok ünlü isimle çalışarak “The K&D Sessions” adlı toplama albümünde sanatçıların remix şarkılarına yer veren Richard Dormeister, aynı zamanda Rupert Huber ile birlikte eleştirmenlerin gözdesi olan Tosca projesini de devam ettiriyor. “Viennese” tarzında yorumladığı downbeat, acid jazz ve dub türlerini; funk, dub, reggea, ambient, fusion ve dope beats öğeleri barındıran eşsiz stili ile birleştiren Dorfmeister, dinleyicilere müzikal çeşitliliğin olduğu bir gece sunmaya hazırlanıyor.

Eğlence, yiyecek – içecek denince ilk akla gelen ve dünyaca ünlü DJleri ağırlayan Lucca, Havana Club’ın ana sponsorluğunda ve Shop&Miles’ın katkılarıyla “Lounge Masters” konseptiyle her ay gerçekleştirdiği partilerin ikincisinde, 27 Mart Cumartesi gecesi Richard Dorfmeister’a ev sahipliği yapacak.

Lucca
Lucca Modern bir cafe- bistro – bar’dır. Yabancı şefi Willy Moya’nın kontrolünde sürekli kendini yenileyen mutfağı ve renkli küçük tabakları, Satsumalı Vodka gibi yaratıcı kokteylleri, eğlenceli haftasonları ve brunchları, günün her saati hareketli ortamı ile tanınır. Uluslararası basında da çok sık yer alan, Bebek`te 2004 yılında küçük modern bir cafe-bistro-bar olarak açılan Lucca, kısa zamanda ve gecen yıllarda medya, sanat ve iş dünyasının vazgeçilmez buluşma noktası oldu. Ödüllü kokteylleri, iyi yemekleri, güzel servisi ve eğlenceli ortamı ile 5 yıldır Bebeğin gözde Bistro Cafesi popülerliğini koruyor. Wallpaper’ın 2009 İstanbul dergisi tarafından "Bebek’teki hareketliliği başlatan, kendi kulvarının / alanının tartışmasız lideri " olarak bahsedilen Lucca, her gün saat 10.00 – gece 02.00 arası açık.
www.luccastyle.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT