Luxus Albüm Lansman Konseri

Tarihler: 10 Aralık 2014 Çarşamba ~ 10 Aralık 2014 Çarşamba 22:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2014 ~ Ara 10, 2014
Luxus Albüm Lansman Konseri

Luxus, 3 yıl aradan sonra üçüncü albümü Hunim Başımda'nın tanıtım konseri ile 10 Aralık'ta garajistanbul'da!

Vokal, keman: Alper Bakıner
Vokal, klarinet: Kamucan Yalçın
Akordeon, trompet: Ozan Akgöz 
Gitar: Cem Kurt
Bas: Payam Ghasemi
Davul: Burak Beyrek

Dinamik grup Luxus; dünyanın bin türlü gazabından kaçıp deliliğe sığınanların şarkılarını söylüyor! Grubun üçüncü ürünü "Hunim Başımda" tüm müzik marketlerde! Albümün ilk tanıtım konseri, 10 Aralık Çarşamba gecesi garajistanbul sahnesinde gerçekleşiyor.

Sahnedeki enerjisini 7'den 77'ye tüm dinleyicisine yansıtan, en melankolik şarkıların bile içine hareket ve sınır tanımaz enerjisini katan, Türkiye'nin en eğlenceli, en farklı en nev-i şahsına münhasır, yerinde duramayan grubu Luxus, 3 yıl aradan sonra üçüncü albümleri "Hunim Başımda" ile müzikseverlerle buluşuyor.

Kendilerini "İstanbullu world music grubu" olarak tanımlayan Luxus, yine ağırlıklı olarak grubun solisti Alper Bakıner şarkılarından oluşan bir seçki ile karşınızda... Önceki albümlerinde, beslendiği müzikal kaynakların sınırsızlığıyla dikkat çeken Luxus, yolculuğunun üçüncü durağında reggae-ska ritimlere ağırlık verirken; tango, chanso, sair ve nice farklı renge de göz kırpıyor.

Kendine has "cover" anlayışıyla da bilinen grup, bu albümlerine de sevdiği iki şarkıyı misafir etti ve yine sıradışı yorumlara imza attı. Özellikle de 70'li yıllarda Ajda Pekkan tarafından seslendirilen Hür Doğdum'a getirilen yorum bir hayli dikkat çekeceğe benziyor.

2005 yılında kurulan, genel olarak yakın arkadaşlardan müteşekkil bir keyif çetesi olan Luxus, ilk albümü Acayip Şeyler'i 2008 yılında yayımladı. Grup, 2011 yılının Ekim ayında "Bi' Lareya" adlı ikinci albümünü yayımlayarak Türkiye müzik sektöründeki yerini sağlamlaştırdı.

Sektörün en çok konser veren ekiplerinden biri olan ve yoluna 6 kişilik ekip ile devam eden Luxus, sahnedeki çok dilliliğiyle de bilinen bir grup... Bu özellikleri ilk kez bu albümle beraber kayıtlara da geçiyor. Albümün ikinci  "cover" şarkısı, usta müzisyen Metin Kahraman'ın imzasını taşıyor. Kadim bir Dersim hikayesini anlatan "Heso" isimli şarkının dili Zazaca...

"Hunim Başımda", özgürlüğün en münferit hallerini resmederken, dünyanın bin türlü gazabından kaçıp deliliğe sığınanların şarkılarını söylüyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT