Mabbas: Constant Sorrow Techno Expe

Tarihler: 27 Ekim 2017 Cuma ~ 27 Ekim 2017 Cuma 27 Ekim 2017 23:45

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2017 ~ Eki 27, 2017
Türkiye'nin en deneyimli ve donanımlı DJ'lerinden Mabbas; DJ'lik kariyerine 1996 yılında başladıktan sonra Radio Cool, FG 93.7, Radyo Eksen, Radyo 92.3 ve Dinamo.fm'de hazırladığı radyo programlarıyla büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Babylon, Indigo, Roxy, Dulcinea, Roxy, Plus, Godet, Smoke, Blanco, Dirty, The Hall, Ghetto ve Kiki gibi mekanlar, Mabbas'ın bugüne kadar dans pistini hareketlendirdiği yerlerden sadece birkaçı… İstanbul içi ve dışında sayısız etkinlikte sahne alan Mabbas; kimi zaman saf elektronik, kimi zaman ise eklektik setleriyle dinleyicilerini uzun saatler boyunca dans ettirmeyi başardı.

Güçlü ritmlerin hakim olduğu karanlık ve dinamik techno tonlarını benimsediği, elektronik müziğin hem güncel hem de saklı kalmış isimlerinin şarkılarından oluşan setleriyle tanınan Mabbas, özellikle Türkiye'yi ziyaret eden birçok önemli ismin performansı öncesi ve sonrasında unutulmaz performanslara imza attı.

Moderat, Pantha Du Prince,  Paul Kalkbrenner , Modeselektor, Swayzak, Plaid, Ladytron, Gus Gus, Plump Djs, Chicks on Speed, Stanton Warriors, ibi isimlere ev sahipliği yapma şansını yakalamasının haricinde Orbital, The Prodigy ve Moby gibi dev isimlerin İstanbul konserlerinin ardından gerçekleşen partilerde de Mabbas'ın imzası var!

Klasikleşmiş türler arası eklektik geçişini bu gece bir kenarda bırakacak Mabbas, “Sad Techno” konsepti altında seyirciyi derinden etkileyecek bir setle unutulmaz bir gecenin devamını getirecek. Freud’un Nostalji okuması üzerinden gidersek “Özlenen, kucaklanmak istenen ideal bir geçmiş” kavramını notalara dökecek Mabbas, 27 Ekim’de DJ setiyle #studio’da olacak!

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT