Mabbas

Tarihler: 11 Kasım 2016 Cuma ~ 11 Kasım 2016 Cuma 11 Kasım 2016 23:55

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2016 ~ Kas 11, 2016
Türkiye’nin en deneyimli ve donanımlı DJ’lerinden biri olan Mabbas, Moderat konserinin gerçekleşeceği 11 Kasım’da partiyi #studio’ya taşıyacak!

DJ’lik kariyerine 1996 yılında başlayan Mabbas; Radio Cool, FG 93.7, Radyo Eksen, Radyo 92.3 ve Dinamo.fm’de hazırladığı radyo programlarıyla büyük kitlelere ulaşmayı başardı.

Babylon, Indigo, Roxy, Dulcinea, Roxy, Plus, Godet, Smoke, Blanco, Dirty, The Hall, Ghetto ve Kiki gibi mekanlar, Mabbas’ın bugüne kadar dans pistini hareketlendirdiği yerlerden sadece birkaçı… İstanbul içi ve dışında sayısız etkinlikte sahne alan Mabbas; kimi zaman saf elektronik, kimi zaman ise eklektik setleriyle dinleyicilerini uzun saatler boyunca dans ettirmeyi başardı. Swayzak, Plaid, Ladytron, Gus Gus, Plump Djs, Chicks on Speed, Stanton Warriors, Paul Kalkbrenner, The National ve Black Lips gibi isimlere ev sahipliği yapma şansını yakalamasının haricinde Orbital, The Prodigy ve Moby gibi dev isimlerin İstanbul konserlerinin ardından gerçekleşen partilerde de Mabbas’ın imzası var! 

Müzikseverler, bugüne kadar Türkiye’de gerçekleşen birçok festivalde de Mabbas’ın setiyle uzun süre dans etti. Bu festivallerin arasında Rock’n Coke, One Love Festival, Phonem by Miller, Bughole ve Creamfields İstanbul yer alıyor.

Klasikleşmiş türler arası eklektik geçişini bu gece bir kenarda bırakacak Mabbas, “Sad Techno” konsepti altında seyirciyi derinden etkileyecek bir setle unutulmaz bir gecenin devamını getirecek. Freud’un Nostalji okuması üzerinden gidersek “Özlenen, kucaklanmak istenen ideal bir geçmiş” kavramını notalara dökecek Mabbas, Moderat konserinin gerçekleşeceği 11 Kasım’da DJ setiyle #studio’da olacak!

- Etkinlik numarasız-ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT