Mabel Matiz

Tarihler: 18 Şubat 2017 Cumartesi ~ 18 Şubat 2017 Cumartesi 18 Şubat 2017 20:00

Yer: IF Performance Hall Ataşehir

Ücret: 1. Kategori - 60.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mah. Mor Zambak Sok. No:9A/9 Bulvar 216 AVM Ataşehir İstanbul

Telefon: (216) 688 1530

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2017 ~ Şub 18, 2017
Sevilen şarkıcı Mabel Matiz, son albümü "Gök Nerede'den şarkılar seslendireceği konseriyle 18 Şubat akşamı IF Performans Hall Ataşehir'de sevenleriyle buluşuyor.

2011 yılında kendi adını taşıyan ilk albümüyle müzik dünyasına merhaba dediği ilk günlerden bu yana, başta müzik eleştirmenleri ve Türk müzikseverlerin saygı ve büyük beğenisini kazanan Mabel Matiz, 2013 yılında ödüllere doymayan albümü "Yaşım Çocuk'tan sonra dinleyicilerini şimdi de "Gök Nerede" ile selamlamaya hazırlanıyor.

2013 yılında iTunes dijital platformu ve D&R ulusal fiziksel satış listelerinde 1 numaraya kadar çıkan "Yaşım Çocuk" albümüyle büyük başarılara imza atan, aynı yıl prestijli GQ dergisi tarafından "Yılın Müzik Adamı" seçilen ve yine Hürriyet gazetesi okuyucuları tarafından 2014 yılında "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" kategorisinde Altın Kelebek ile ödüllendirilen sanatçı, 2015 yılının en çok ses getiren albümü olarak değerlendirilen "Gök Nerede" ile kariyerinde ve müzikal yolculuğunda emin adımlarla zirveye doğru yürüyor.

Yayımlandığı tarihten bu yana müzik listelerinin zirvesinden inmeyen "Gök Nerede" albümünden sonra çıkan "Gel" ve "Sarışın" şarkılarıyla 2015 yılı boyunca tüm radyo ve müzik televizyonlarının gözdesi olan sanatçı, şu sıralar albümden çıkardığı üçüncü ve bir Nazan Öncel klasiği olan şarkısı "Bir Hadise Var" ile fırtınalar estirmeye devam ediyor. Derin anlam ifade eden sıra dışı sözleri, baş döndürücü melodileriyle Türk pop müziğine yepyeni bir anlayış getiren sanatçı, MOİ Sahne'nin büyülü atmosferinde tüm dinleyicileri ve sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati: 20:00- Konser saati: 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT