Macy Gray

Tarihler: 04 Haziran 2012 Pazartesi ~ 04 Haziran 2012 Pazartesi - Saat: 21:15

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 1. Kategori - 110.00 TL (Tribün) 2. Kategori - 99.00 TL (Tribün) 3. Kategori - 87.50 TL (Tribün) 4. Kategori - 77.00 TL (Sahne Önü Ayakta)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 39 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2012 ~ Haz 4, 2012

Son 10 yılın en başarılı neo-soul, r&b ve pop vokallerinden, Grammy ödüllü Macy Gray, 4 Haziran Pazartesi akşamı, BKM ve HIP işbirliği ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da.

İlk albümü ile 2 Grammy adaylığı yakalamış, Macy Gray tamamen kendine özgü sesiyle ve sıradışı stil anlayışıyla, yeni milenyuma girerken, geniş bir yelpazedeki müzik dinleyicisi için yeni bir nefes olmuştur.

Macy Gray, dinleyicisinin kulağını kolay kolay terketmeyip, uzun süre kalan, tartışmasız en karizmatik ve kendine özgü seslerden birine sahip. 99 yılında çıkan ilk albümü kendisine Grammy getirdi. Aynı yıl 2 Brit Award ve MTV Award sahibi oldu ve çağdaş divalar arasındaki yerini aldı. Bunu takip eden yıllarda 6 stüdyo albümü, bir canlı konser albümü ve bir “Best of” albüm yayınladı. Justin Timberlake, Santana, Fat Boy Slim, Erykah Badu, Fergie, Will.I.Am, Zucchero, Femi Kuti, Nathalie Cole, Bobby Brown gibi farklı tarzlardan bir çok sanatçı ile işbirliği yaptı.

VH1 ve Vogue tarafından “En stil bayan artist” seçilmiş olan Macy Gray, bugune kadar Training Day, Spider Man, Scary Movie gibi altı filmde rol almış, parçaları Rush Hour, Chicago, Shrek, 8 Mile vb. birçok filmin soundtrack albümlerinde yer almıştır.

Uzun süre listelerin üst sıralarında kalmış “I Try”, “Do Something”, “Why Didn’t You Call Me”, “Sweet Baby”, “When I See You” gibi bir çok hit parçası olan Macy Gray, geçtiğimiz ay Eurythmics, Radiohead, Metallica, Arcade Fire, My Chemical Romance, Yeah Yeah Yeahs gibi sanatçıların klasikleşmiş parçalarını yorumladığı “Covered” isimli son albümünü piyasaya çıkarmıştır. Bu yaz soul, r&b, caz, hip hop gibi müzik janrlarının önemli isimlerini “Summer of Soul” gecelerinde ağırlayacak olan Turkcell Kuruçeşme Arena’nın ilk konuğu, Macy Gray benzersiz sesi ve tarzıyla, sevilen hitlerini ve geçtiğimiz ay çıkan son albümü “Covered” dan parçalarla 4 Haziran akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da müzikseverlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT