Madonna Lady Gaga Şarkıları Partide Kapışıyor!

Tarihler: 29 Haziran 2012 Cuma ~ 29 Haziran 2012 Cuma 23:00

Yer: 25,5 (Yirmibeşbucuk)

Ücret: Ücretsiz

Adres: Asmalımescit Sok. Asmalımescit Mah. No:25 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2012 ~ Haz 29, 2012

300 milyonu aşan albüm satışıyla 1982 yılından beri Pop müziğin kraliçesi olarak anılan Madonna ile 2008 yılında ilk albümü 'The Fame' ile tüm dünyada 15 milyon satarak müzik dünyasının ikonları arasına muhteşem bir giriş yapan Lady Gaga sahne üzerinden atışmaya devam ederken; Dj Cenk Erdem her iki yıldızın hayranlarını bir parti ile biraraya getiriyor. Madonna’nın MDNA turnesinde Lady Gaga’nın “Born this way” şarkısını kendi şarkısı “Express Yourself” ile birlikte söyleyerek; Gaga’nın kendi şarkısını kopyaladığı iddialarına verdiği esprili tepkiye; Gaga sahne üzerinde: “Ben kimsenin kraliçesi olmak istemiyorum, arkadaşınız olmak istiyorum, diyerek yanıt vermişti.

Magazin dünyasının heyecanla izlediği düello; Asmalımescit’te 25.5’ta 29 Haziran gecesi iki ünlü sanatçının şarkılarıyla devam ederek, bu kez sezon kapanış “Catfight” partisi ile hayranlarını buluşturuyor olacak. Geceye giriş ücretsiz.

Daha önce Madonna’nın “Hard Candy” ve “Celebration” albümlerinin resmi tanıtım gecelerini ve 30.yıl kutlamasını gerçekleştiren dj Cenk Erdem, ayrıca Lady Gaga’nın “Born this way” albümün resmi lansman partisine de imza atmıştı. Madonna vs. Lady Gaga “Catfight” partisi ile her iki yıldızın hayranları Asmalımescit 25.5’ta, 29 Haziran Cuma akşamı saat 23.’te buluşuyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT