Märtini Brös - Live (Pokerflat, Berlin / DE)

Tarihler: 06 Ekim 2007 Cumartesi ~ 06 Ekim 2007 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2007 ~ Eki 6, 2007
6 Ekim 2007 Cumartesi – 23:00
Märtini Brös - Live (Pokerflat, Berlin / DE)
Kaan Özcan

Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve electro-house denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Märtini Brös, uzun bir aradan sonra yeniden başladığı canlı performansından biriyle yeniden İndigo’da sahnede...

Çok canlı, çok güçlü, kişisel ve eğlenceli... Märtini Brös.’ü kısaca bu şekilde özetlemek mümkün. Elektronik alt yapılar, funk ritimli gitarlar ve hatta 80’lerin dinleyicilerini hemen harekete geçiren basın katkısıyla büyük ilgi çeken Märtini Brös., dinamik sahne performansları ve görsel şovlarıyla tanınıyor.

Material Love’ın ardından yayınlanan Saviours of the Universe’un içinde yer alan Flash parçaları tüm dünyada büyük ilgi gördü. Turbo ve Poker Flat Records için çok sayıda single ve remix çalışması yapan ikili, 2002 yılında uzun süredir merakla beklenen ilk albümleri Pläy’i piyasaya sürdüler. Run Lola Run filminin dünya prömiyeri ile başlayan geniş kapsamlı turneleri 2003 yılına kadar sürdü.

2002 yılında “Dance Like It Is OK” ile Alman Video Müzik ödüllerine aday gösterilen grup, Tiga, Ivan Smagghe, Mr. Brooks ve Detroit Grand Pubahs’ın onlar için gerçekleştirdiği remikslerle dans listelerinde uzun süre zirvede kaldılar.

Love The Machines adını verdikleri albümleri ise gerek satış gerekse liste başarısıyla yine adından uzun süre söz ettirdi. Tam olarak bir kategoriye yerleştirilemeyecek kadar renkli müziği ile Märtini Brös. çağımızın hiç şüphesiz en ilginç ve eğlenceli topluluklarından biri.

Indigo’nun açıldığı 2004 Ekim’indeki canlı performansları uzun süre dillere destan olan Märtini Brös., kaçıranlara ve yeniden izlemek isteyenlere ikinci bir şans sunuyor. Gecenin açılışında ve konser sonrasında Kaan Özcan kabinde olacak.

http://www.maertinibroes.de, http://www.myspace.com/maertinibroes

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT