Maglata

Tarihler: 02 Ekim 2013 Çarşamba ~ 02 Ekim 2013 Çarşamba 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2013 ~ Eki 2, 2013

Dünyaca ünlü birçok rock grubunun sevilen şarkılarını cover yapan Maglata, 2 Ekim'de Mask Live Music Club'da sahne alıyor.

Maglata; üyelerinin ortak müzik zevklerinden yola çıkarak, dinlemeyi sevdikleri indie rock ve alternatif parçaları modern ve kendilerine özgü tarzda yorumlamak amacı ile kuruldu. Grup, yaklaşık 2 senedir Taksim ve Kadıköy'de canlı müziğin bilinen adreslerinde sahne almaktadır. Ayrıca 2013 yaz sezonunda İTÜ Fest 2013 ve Bebek Şenliği gibi festivallerde yer alma başarısı göstermiştir.

Canlı performanslarına devam eden Maglata, bir taraftan da beste çalışmalarına kendi stüdyoları olan Stüdyo Mag'da başladı. 

Grup; vokalde Emre Yasak, elektro gitarda Tamer Ciğerci, bass gitarda Muratcan Balçık, klavyede Barış Eskikaya ve davulda Dağhan Erel'den oluşuyor.

Red Hot Chili Peppers, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Two Door Cinema Club, Stills, Coral, Weezer, 3 Doors Down,Black Keys, King Of Convenience, Cure, Rolling Stones gibi sanatçıların sevilen şarkılarını Maglata yorumu ile dinlemek mümkün.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT