Mahala Rai Banda

Tarihler: 24 Mart 2012 Cumartesi ~ 24 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: 30 TL Tam - 20 TL Öğrenci

Nereden Alınır: Roxy Gişede ve Roxy Ofis

Adres: Sıraselviler Cad. Aslanyatağı Sok. Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2012 ~ Mar 24, 2012

Balkan Müziğinin Sımsıcak Havası Roxy’de

Romanya Kültür Merkezi sponsorluğunda “Shaman” tarafından düzenlenen Urban Balkan – Romanian Vibes etkinlikleri Balkan müziğinin sımsıcak havasını İstanbul’a taşıyacak. Etkinliklerden ilki 24 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek Mahala Rai Banda Konseri. Etkinliğin ikincisi ise 13 Nisan’da Eurovision’da Moldova’yı iki kez temsil eden Zdob şi Zdub.

24 Mart Cumartesi gecesi Roxy sahnesine çıkacak olan Mahala Rai Banda izleyicilere Bükreş mahallelerinden dans ve eğlence dolu bir düğün kutlaması sunacak. Mahala Rai Banda, Romanya Çingene müziğinin iki efsanevi ismi Taraf de Haidouks ve Fanfare Ciocarlia’yı çıkaran iki köyün genç müzisyenlerinin bir araya gelmesiyle oluştu. Grup kısa sürede yepyeni bir Balkan fenomeni haline geldi. Mahala Rai Banda, muhteşem bir brass üflemeli takımı, kemanlar, akordeonlar ve funky davul setiyle Balkan müziğine yepyeni bir soluk getirdi.

İlk albümünü 2004’te çıkaran Mahala Rai Banda’nın parçaları bir anda tüm dünyada Balkan partilerinin standartları haline geldi. Shantel tarafından remikslenen Mahalageasca parçası uluslararası bir hit olurken, Mahala Rai Banda Berlin’den Londra’ya muhteşem sahne performansları ile Avrupalı müzikseverleri büyülüyordu. 2009’da çıkan Ghetto Blasters albümüyle dünya müziği listelerinde giren grup, müzik eleştirmenlerince Balkan müziğinin en iyi temsilcileri arasında sayılıyor. Yenilikçi ve cesur yaklaşımlarıyla reggae, rumba, funk ve pop türleriyle geleneksel Romen müziğini örgüleyen Mahala Rai Banda İstanbullulara bir müzik şöleni sunacak.

www.roxy.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT