Malt

Tarihler: 30 Ocak 2010 Cumartesi ~ 30 Ocak 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studio Live

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com, Studio Live

Adres: İstiklal Cad. Sakızağacı Sok. No: 33/4 Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2010 ~ Oca 30, 2010

MALT 30 Ocak Cumartesi akşamı Studio Live`da!, Malt ikinci albümden şarkılarını da çalarak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.

MALT VE "Kendi Adını Taşıyan İlk Albümü"

Yol albümü niteliginde olan Malt`in "Kendi Adını Taşıyan İlk Albümü" eğlenceli, hayatı sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yanı sıra sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü.

Cenk Durmazel, Malt ile 3 hafta gibi bir sürede kaydettiği ilk albümleri için; sek ve buzsuz oldu benzetmesini yapıyor. Zor hayat şartları altında yaşayanlar için pozitif yüklü parçalar söyleyen Malt, bu albümü dinlerken kimsenin dert sahibi olmayacağını söylüyor.

"Tanımadığımız insanlar üzerinden ticari sonuçlara varmak yerine ne hissediyorsak onu yaptık" diyen Cenk, Erdem`den sıkıldığı bir dönemde, yanına aldığı 3 kişi ile kurduğu Malt ile yüzlerce türü karıştırmadan sadece rock yapıyor.

ATM stüdyolarında hazırlanan albümde tüm şarkı sözleri Cenk Durmazel`e ait, besteler ise gurubun ortak çalışması sonucu ortaya çıktı.

Cenk Durmazel (vokal), Cenk Turanlı (bas), Barış Ertunç (gitar) ve Mehmet Demirdelen`den (davul) olusan MALT`in ilk klibi "Aşkın Gözü" adlı parçaya, 35 mm formatında çekildi. Demet Evgar ve Ertan Saban`ın rol aldığı Malt`ın ikinci klip şarkısı ise ``Deprem``di. Üçüncü klip için ``Gol`` şarkısını tercih eden grup, klibi Atatürk Olimpiyat Stadı`nda çekti. Klipte, Cenk Durmazel`in ekranlardan tanıdığımız ekürisi Erdem Uygan da rol aldı. Emel Çölgeçen ve Engin Hepileri`nin rol aldığı Malt`ın son klibi ``Gezegen`` adlı şarkıya çekildi. Dört klibin de yönetmenliğini Güray Gürsoy üstlendi.

30 Ocak Cumartesi akşamı, ikinci albümden şarkılarını da repertuarına dahil eden Malt grubu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak....

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT