Malt

Tarihler: 15 Ocak 2011 Cumartesi ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No:8 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2011 ~ Oca 15, 2011

90`lı yıllarda "Badluck" grubunun solistliğini yapan, radyo ve televizyonların tanınan simalardan Cenk Durmazel; 2007`de Cenk Turanlı (Bas Gitar), Barış Ertunç (Gitar) ve Güray Gürsoy (Davul) ile birlikte MALT grubunu kurdu. MALT`ın ilk albümü "KENDİ ADINI TAŞIYAN İLK ALBÜM" Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. Yol albümü niteliğinde olan bu ilk albüm eğlenceli, hayatı sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yanı sıra sert ve enerjik sounda sahip bir performans albümü. Malt`ın iki yılda tamamlanan "ARIZA" albümü, Pasaj Müzik etiketiyle rock müzik dinleyicilerine sunuluyor. İlk albümleriyle beraber 200`den fazla konser veren Cenk Durmazel (Vokal), Barış Ertunç (Gitar,Vokal) ve Cenk Turanlı`dan (Bas Gitar) oluşan MALT`a kayıt aşamaları ve sahnede davulda Mehmet Demirdelen eşlik ediyor.

Türk rock müzigine yeni bir soluk getiren ve geniş bir hayran kitlesi edinen MALT, ikinci studyo albümleri `ARIZA`nın kayıtlarını Mayıs ayında tamamladı. Geçtiğimiz 3 yıla birçok kapalı gişe konser ve festival performansı sığdıran grup, uzun bir aradan sonra 15 Ocak Cumartesi gecesi Bronx Pi Sahne’ de.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT