Malt ve Kırmızı

Tarihler: 20 Nisan 2013 Cumartesi ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi 21:30

Yer: istanbul Bronx

Ücret: Ayakta - Tam: 30.00 TL Öğrenci: 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2013 ~ Nis 20, 2013

Malt

'90’lı yıllarda Badluck grubunun solistliğini yapan, ekranların tanınan simalarından Cenk Durmazel’in, yeni grubu Malt ile hazırladığı ilk albüm olan “Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm” 2007 yılında müzik marketlerde yerini aldı.

Yol albümü niteliğinde olan Malt’ın “Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm”ü eğlenceli, hayatı sorgulayan ve ironi yüklü sözlerinin yanı sıra, sert ve enerjik sounda sahip bir performans albüm niteliğinde.

Albümdeki tüm şarkıların sözleri Cenk Durmazel’e ait. Besteler ise gurubun ortak çalışmasının sonucu. Malt, Cenk Durmazel (vokal), Cenk Turanlı (bas), Barış Ertunç (gitar) ve Güray Gürsoy‘dan (davul) oluşuyor.

2010 yılında çıkarttıkları ikinci albümleri olan "Arıza" ile başarılı bir işe daha imza atan grup, dinleyenlerinin gönlünü yeniden fethetti. İkinci albümde de tarzını koruyan Malt, verdikleri konserlerle kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Malt, dinleyenleriyle 20 Nisan Cumartesi İstanbul Bronx sahnesinde buluşuyor.

Kırmızı

2005 yılında kurulan Kırmızı’nın kendi adını taşıyan ilk maxi single çalışması 2010 yılında müzik marketlerdeki yerini aldı. 2011’de ise “Türkiye’nin ilk kadın rock grubu albümü” olan "İsyan"ı dinleyicileriyle buluşturan grup müziğini kısa sürede geniş dinleyici kitlesine ulaştırmayı başardı. 2010 yılında Ozzy Osbourne’un kişisel tercihi ile Turkcell Kuruçeşme Arena konserine ön grup olarak seçildi.

Avrupa'nın büyük kültür festivallerinden Festival Mundial’de sahne almak üzere Türkiye’yi temsilen Tilburg’a davet edildi. "İsyan" albümü yurtdışında da oldukça ilgi gördü. Grup Ozzy Osbourne, Arch Enemy, Haggard, Destruction gibi sanatçı ve gruplarla sahne aldı.

Ayrıca Kırmızı, Berlin'de gerçekleşen müzik yarışması Eurock Marathon 2012’de Türkiye’yi temsilen sahne alarak 2.lik ödülünü aldı.

Kırmızı, 20 Nisan Cumartesi Malt öncesi adını aldığı karakteri ifade eden şarkı sözleri ve herhangi bir türe bağlı kalmadan oluşturduğu özgün soundunu dinleyicileriyle İstanbul Bronx’ta paylaşıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçükler giremez.
- Kapı açılış saati 21:30'dır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT