Manu Chao La Ventura

Tarihler: 18 Nisan 2011 Pazartesi ~ 19 Nisan 2011 Salı - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 55,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2011 ~ Nis 19, 2011
18-19 Nisan 2011 Saat 21:30

Babylon’da bir dünya müzisyeni ve bir anti-kahraman... İspanyol asıllı efsanevi Fransız müzisyen Manu Chao, 18 ve 19 Nisan’da 2 gece üst üste Babylon’da! José-Manuel Thomas Arthur Chao nam-ı diğer Manu Chao, 1960’ların başında göçmen bir ailenin çocuğu olarak Paris’te dünyaya geldi.

Müzikal olarak kalıplara sığdıralamayan; Punk, Salsa, Reggae, Ska, Rai ve Fransız akımının arasında özgürce dolaşan sanatçı, çocukluğunu birçok sanatçı ve entellektüel arasında geçirdi.

Müziğinde göç, aşk, ve gettolarda yaşam gibi konuları işleyen Manu Chao, Avrupa’da büyük başarı yakayan grubu Mano Negro’yu 1987 yılında kurdu. 1995’te ise yoluna tek başına devam etme kararı alan Fransız sanatçı, şu ana kadar 7 solo albüm yayınladı.

Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Arapça ve İngilizce şarkılar söyleyen Manu Chao, Latin Amerika’da ve Avrupa’da yakaladığı başarıyı ‘Me Gustas Tu’ ve ‘Clandestino’ gibi unutulmaz hitleriyle tüm dünyaya taşıdı.

En son bundan tam 9 sene önce One Love Festivali’ndeki coşkulu performansıyla tüm müzikseverlerin sevgisini kazanan, festivallerin aranan ismi Manu Chao, Doğu Avrupa turnesi kapsamında 18 ve 19 Nisan geceleri Babylon’da çok özel 2 performans için hayranlarıyla buluşacak ve Babylon o gece adeta bir festivale dönüşecek! Bu tarihi konserdeki yerinizi şimdiden alın!

http://www.manuchao.net

Jose Manuel Ortega Chao - Vokal & Gitar
Philippe Teboul - Davul
Madjid Fahem - Gitar

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT