Marco V

Tarihler: 26 Mart 2011 Cumartesi ~ 26 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall İstanbul

Ücret: 40 TL.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2011 ~ Mar 26, 2011

Tech-trance Türünün Yaratıcısı Marco V,İstanbul’un Yaratıcı Sahnesi The Hall İstanbul’da!..

The Hall İstanbul, Şükrü Akçay’ın özel partileri “Trancemission” serisi için elektronik müziğin dahilerinden Marco V’yi ağırlamaya hazırlanıyor. 26 Mart gecesi The Hall İstanbul’da sahne alacak Marco V, kendisini izlemeye gelenleri yaratıcılığın sınırlarını zorlayan armoniler içinde bugüne kadar yaşanmamış bir elektronik müzik deneyimine davet ediyor.

İstanbul eğlence hayatının sıra dışı performans sahnesi The Hall İstanbul, Şükrü Akçay’ın markalaştırdığı ve Türkiye’nin en çok takip edilen parti serisi olan “Trancemission” için ünlü DJ Marco V’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tarzını sürekli yenileyen, dinleyenlerinin karşısına sürprizlerle dolu setlerle çıkan Tech-trance türünün mimarı Marco V, İstanbullu müzik severlerle The Hall İstanbul sahnesinde buluşuyor. Yedi yıl boyunca sektörün en prestijli listesi DJ Magazin Top 100 listesinde ilk 50 içinde yer alarak adından sıkça söz ettiren Marco V, enerjik setleri ve izleyenleri şaşırtan ritmleri bir araya getirmedeki ustalığı ile tanınıyor.

Marco V iyi bir DJ olmasının yanı sıra aralarında ‘Godd’, ‘Indicator’, ‘Echnalava’, ‘More Than A Life Away’ ve ‘Coma Aid’ gibi dans müzik klasiklerinin yaratıcısı olarak da yıllar boyunca alanının en saygın isimlerinden biri olarak gösterildi. Özellikle 2000 yılından sonra dünyanın dört bir yanında en ünlü kulüplerde ve en popüler festivallerde sahne alan Marco V, yayınladığı compilation albümleriyle de dünya çapında geniş bir hayran kitlesi edindi. 2010 yılında “The Art Of” ismini verdiği yeni bir konsept yaratan V, bu çalışmasını yeni bir multimedya deneyimi olarak adlandırıyor.

Alanının en başarılı isimlerinin sahne aldığı İstanbul’un en özel performans sahnelerinden The Hall İstanbul’da gerçekleşecek bu gece için tek yapmanız gereken Marco V’nin elinden çıkacak birbirinden hareketli parçalarla gecenin tadına varmak için 26 Mart tarihine kadar sizi yoracak aktivitelerden kaçınmak.

Kapı Açılış : 22.00
Tel: 0 212 244 87 37
E-mail: info@thehallistanbul.com
Web: www.thehallistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT