Marcus & Martinus - Moments Tour

Tarihler: 31 Mart 2018 Cumartesi ~ 31 Mart 2018 Cumartesi 31 Mart 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Ön Satış 90.00 TLNormal Dönem 120.00 TLAile Paketi 200.00 TL (2 bilet için geçerlidir.)Final Fiyat 150.00 TL - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2018 ~ Mar 31, 2018
Kapı Açılış 20:00
Marcus & Martinus 21:00

İskandinavya’dan çıkan en büyük pop müzik olaylarından birine dönüşen ve ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi olan genç yetenekler Marcus & Martinus Türkiye’deki ilk konserleri için 31 Mart’ta Zorlu PSM’de!

Marcus & Martinus, 2002 yılında Norveç’in küçük bir kasabası olan Trofor’da doğdu. Erken yaşlardan itibaren şarkı söylemeyi ve insanları eğlendiremeyi sevdiklerini fark eden ikili, 9 yaşında ilk şarkıları "To Dråper Vann" yazdı ve ulusal bir şarkı yarışmasına katıldı. Büyülüyeci sahne performansları ve akılda kalıcı şarkıları ile Marcus ve Martinus tüm Norveç’in kalbini çaldı ve yarışmayı kazandı. 

Hayran kitleleri hem Norveç’te hem Dünya’da hızla genişleyen iki kardeş, daha fazla müziksevere  ulaşmak için ilk İngilizce şarkılarını 2016 yılında yayınladı. 2016’nın Mayıs ayında yayınanlanan şarkı "Girls", Norveç müzik listelerinde hızla bir numaraya çıktı. “Girls” parçasını "Heartbeat", "I Don’t Wanna Fall in Love" ve Jamaikalı sanatçı Samantha J’in eşlik ettiği "Light It Up" takip etti. 

Marcus & Martinus’tan bahsedip, hayran kitlelerini atlamak olmaz. Kendilerine MM’ers adını koyan grup, ikiliyi İskandinavya’nın en büyük müzik olayı yapmakta büyük bir pay sahibi. 

İkinci albümleri "Together", kardeşlerin hem birbirleriyle hem de hayranlarıyla kurdukları sağlam ilişkiye vurgu yapıyor. Hayranlar için, hayranlarla birlikte yapılan ve onlara adanan “Together” tamamı İngilizce olan ilk albümleri olması sebebiyle aynı zamanda ikilinin kariyerinde yeni bir çağın da başlangacı oldu. Norveç ve İsveç listelerinde 1, Finlandiya'da ve Danimarka'da 11 numaraya yükselen albümü çeşitli arenlarda gerçekleşen turne izledi. Turnenin açıklanan ilk konserinin (Stockholm) biletleri 14 dakika içinde tükendi.

"Vår Historie" isimli biyografilerini yayınlayan ikilinin belgeseli "Sammen om Drømmen" 2017 yılında tüm İskandinav ülkelerinde aynı anda gösterime girdi. Tüm bu muhteşem gelişmelere rağmen Marcus & Martinus için 2016’nın en büyük olayı Nobel Barış Ödülleri’nde sahne almaları oldu. 

Marcus & Martinus daha hikayelerinin çok başında ve onlar durdurabilecek bir güç hayal edemiyoruz!

- Aile Paketi ebeveyn ve 1 çocuk için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT