Marcus Worgull

Tarihler: 25 Şubat 2017 Cumartesi ~ 25 Şubat 2017 Cumartesi 25 Şubat 2017 23:00

Yer: Warehouse@garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 33.00 TL (100 adetle sınırlıdır)Normal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVIP: 88.00 TL (25 adetle sınırlıdır)*Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2017 ~ Şub 25, 2017
Innervisions label’ının gözdelerinden Marcus Worgull, 25 Şubat Cumartesi gecesi elektrobik müziğin yeni mabedi Warehouse’ta!

Marcus Worgull
Küçük yaştan beri hip hop, reggae, funk, soul gibi pek çok farklı genre’ya yakınlık duyan Marcus Worgull; hayranı olduğu müzikleri Groove Attack isimli küçük bir plak dükkanından öğle yemeği ve cep harçlığından biriktirdikleriyle alıyordu. 
Kaderin cilvesi, bu küçük plak dükkanı Köln’e taşındı ve önemli bir distribütör olarak evrildi. Şimdilerdeyse Marcus Worgull tarafından işletiliyor. 

Yaşı tutmadığı zamanlarda Norman Jay ve Gilles Peterson gibi isimleri dinlemek için gizli gizli Beat Box Club’a giren Marcus, üniversiteye gitmek yerine müziğine yatırım yapmayı tercih eden gerçek bir hayalperest. 
“Texel” EP ve Innervisions ‘dan çıkarttığı “Dragon Loop” ise bu tutkunun global başarıya dönüştüğünün yegane kanıtı.  
Marcus Worgull, tutkusunu kitlelerle buluşturmak için plak koleksiyonuyla birlikte her hafta dünyanın başka bir ucuna seyahat ediyor.

YANG
Dahil olduğu proje ve etkinliklerin yanı sıra İstanbul’un hatırı sayılır mekanlarında gösterdiği performanslar ile de elektronik müzik ve kent kültürü ile alakadar çevrede bilinirlik sağlayan bir figür olan DJ ve müzisyen Anıl Yangın, müzik ile ilgili faaliyetlerini YANG projesi adı altına gerçekleştiriyor.

Ogsan
Pek çok kişi için Ogsan’ın tarzı “make you dance” kavramı olarak kafalara kazındı.  Küçük yaştan beri dinlediği müzikleri çalan Ogsan’ın tercihini kısaca “oldschool” diye tanımlamak yanlış olmaz. Set’lerinde de “gri” rengi temsil eden Ogsan’ın adını Warehouse sahnesinde sık sık duyacağız.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT