Mario Basanov

Tarihler: 03 Nisan 2015 Cuma ~ 03 Nisan 2015 Cuma 22:30

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2015 ~ Nis 3, 2015

Litvanya kökenli prodüktör Mario Basanov, 3 Nisan Cuma gecesi Cue İstiklal kabinine konuk oluyor.

Uzun ve heyecan verici müzikal yolculuğunun başında bulunduğunu söyleyen Litvanya kökenli Mario Basanov, 2011'de Litvanya'nın önemli müzik ödüllerinden birinde yılın prodüktörü ödülünü alarak kendi ülkesinde kahraman ilan edilirken aynı zamanda prodüktör olan partneri Vidis ile hazırladığı "I'll Be Gone", "Who's Shot The Silence?" gibi önemli hitler ile uluslararası bir fenomen haline gelmeyi başardı. 

2009 yılına dönecek olursak, o dönemlerde daha duygusal disco ve deep house müziğiyle ilk solo yayınını Avusturalyalı saygın labellardan biri olan "Future Classic" damgasıyla yayınlayan Mario Basanov, bunu takiben İngiltere merkezli "Under The Shade" isimli labeldan yayımladığı "Caribbean Girl" ile önlenemez çıkışının sinyallerini veriyordu. Fakat Mario Basanov için asıl dönüm noktası derin piyano melodileri ve kendi vokaliyle "Needwant" üzerinden yayımladığı "Up" ve "Lonely Days" parçalarıyla oldu. 

Solomun, Tensnake, Maceo Plex ve Soul Clap gibi ünlü prodüktörleri kendine hayran bırakmayı başaran Mario Basanov, yayımladığı We Are Child Of Love'ın yanı sıra Metronomy ve Crazy P gibi ünlü müzik gruplarına remixler yaptı. Çok yönlü ve olağanüstü üretim kabiliyeti ile repertuvarında barındırdığı house, disco ve elektronik müzik türleriyle underground dans pistinin silahı olmayı başaran Mario Basanov, 2012 yılında solo ve Mario & Vidis olarak Brezilya, Ibiza, Londra, Berlin gibi dünyanın önemli parti merkezlerine yaptığı dünya turnesiyle ününe ün kattı. 

2013 yılında Vidis ile yayınlamış olduğu "Changed" adlı albümle aynı estetiğe sahip bir diğer deyişle duygusal ve son derece dalgın diye nitelendirdiği "Journey" albümünü yayımlayan Mario Basanov, 3 Nisan Cuma gecesi Cue İstiklal kabinine konuk oluyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT