Mario Parmisano Trio

Tarihler: 01 Ekim 2010 Cuma ~ 02 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: 1. Set Bar: 20,00 TL 2 Set Bar: 25,00 TL 1. Set Masa: 25,00 TL 2. Set Masa: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Cad. Salhane Sok. No:10 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2010 ~ Eki 2, 2010

Konser Gün Ve Saatleri: 1 ve 2 Ekim Saat: 21.30 ve 23.00

Al Di Meola başta olmak üzere Herbie Hancock, Chick Corea ve bir çok müzisyen ile album kayıtları yapan Arjantin`li sanatçı MARIO PARMISANO TRIO Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 1-2 Ekim tarihlerinde JC`S de “Remembering Astor Piazzolla” projesi ile Istanbul`lu müzikseverlerin karşısında olacak...

Arjantin doğumlu olan Mario Parmisano Thibaud - Piazzini konservatuarından mezun olduğu 1980 yılından beri Arjantin`in en önde gelen büyük sanatçıları Pedro Aznar, David Lebón, SilvinaGarré, Estela Ravalve Sergio Denis gibi isimlerle çalışmaya başlamıştır.

Mario Parmisano efsane gitarist Al Dİ Meola`nın müzik kariyerinde pianist, kompositör ve yardımcı producer olarak çalıştığı "Orange and Blue", "The Infinite Desire", "The Grande Passion", "Flesh on Flesh", "One of These Nights", "Consequence of Chaos", "Speak a Volcano" çok önemli bir yeri vardır. Al Di Meola`ya ilave olarak Mario Herbie Hancock, Chick Corea, Steve Gadd, Peter Erskine, ManúKatché, Anthony Jackson, John Patittuci, Marc Johnson gibi sanatçılar ve ayrıca Toronto Symphony Orchestrası (Kanada), Amadeus Chamber Orchestra (Polonya) ve Moscow Symphony Orchestra (Rusya) ile album kayıtları yapmıştır.

30 yılı aşan tüm dünyanın tanıdığı en iyi caz müzisyenleri ile albümler yapan Mario ayrıca kendi albümleri olan “From the Labyrinth” (2000), "To My Parents" (2007) ve en son albümü olan"Remembering Astor" (2010) kaydetmiştir.. Son albümünde Astor Piazzolla`nın bestelerini kendi arajmanları ile Tango-Caz üçlüsü ile çalmaktadır.

2009 yılında Mario Parmisano Astor Piazzolla`nın parçalarını Kremlin orkestrası ile hem caz hemde klasik müzikseverler için yorumlamak için davet edilmiştir.
Bu çok önemli besteci, aranjör ve piyanistin ilk defa Türkiye`deki performansını izleme şansını JC`S de bulacak sevgili müzikseverler...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT