Mariza

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 02 Şubat 2011 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1 Kategori: 107,00 TL - 2 Kategori: 97,00 TL - 3.Kategori: 82,00 TL - İndirimli: 67,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat Kültür Merkezi

Adres: İş Kuleleri 34330 Levent İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 2, 2011

Mariza Fado Tradicional

Bu ay İş Sanat’ın dünya müziği kuşağında bir Portekiz rüzgârı esiyor. Fadonun simgeleşen ismi Mariza son albümü Mariza Fado Tradicional’in tanıtım turnesi kapsamında yeni şarkılarıyla İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Müzikal kariyeri 2001 yılında yayınlanan ilk albümü Fado Em Mim (İçimdeki Fado) ile başlayan ve albümü Portekiz’de dört kez platin plak satışına ulaşan Mariza’nın uluslararası platformda dikkat çekmesi çok uzun sürmedi. Fado em Mim’in tüm zamanların en çok satan fado albümü olmasıyla ilgi odağı olan Mariza, 2002 yılında Quebec Yaz Festivali’nde de “En İyi Performans” dalında birincilik ödülüne layık görüldü. Sanatçı aynı yıl New York Central Park, Womad Festivali, Londra South Bank ve Lizbon’da kapalı gişe konserler vererek ülkesinin müziğini sıcak sesi ve kendine has yorumuyla duyurdu. Fadonun şiirsel melankolisinin en iyi temsilcisi kabul edilen Mariza, Avrupa ve Kuzey Amerika’da ardı ardına gerçekleştirdiği konserler ve Londra Royal Hall’dan Frankfurt Alte Oper’e kadar en saygın konser salonlarında ortaya koyduğu performanslarla bugüne kadar dört kıtada fadoyu binlerce izleyiciye ulaştırdı. German Critic Awards 2001-2003, European Breakers Award 2003, Portugals Personality of the Year Award 2003, Coup de Couer Mirror Award-Canada 2003 gibi bol prestijli ödüllere layık görülen Mozambik asılı Mariza, Grammy ödüllerine de aday gösterilen ilk Portekizli sanatçı oldu. Fadoyu bir müzik değil bir his olarak tanımlayan Mariza’nın tutku dolu, zarif, duygulu ve buğulu sesiyle yaşam vereceği şarkılar bu konserde fadoyu ruhunuza işleyecek.

İndirimli biletler: Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileri ile İş Bankası İştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.
Grup indirimi: 25 kişi ve üzerine %20 indirim uygulanır. (İndirimli biletler dışında)
Bilet iade: Elde olmayan nedenlerden ötürü etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT