Mark Knopfler

Tarihler: 27 Nisan 2013 Cumartesi ~ 27 Nisan 2013 Cumartesi Saat: 21:00

Yer: Ülker Sports Arena

Ücret: 1. Kategori - 380.00 TL (Sahne Önü Ayakta) 2. Kategori - 200.00 TL (Tribün) 3. Kategori - 150.00 TL (Tribün) 4. Kategori - 125.00 TL (Saha İçi Ayakta) 5. Kategori - 100.00 TL (Tribün)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve mekan gişe

Adres: Barbaros Mah. Dereboyu Cad.Menekşe Sok. Yeni Sahra, Ataşehir. Ataşehir İstanbul

Telefon: (216) 687-21-00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2013 ~ Nis 27, 2013
Mark Knopfler

Dire Straits'in Sesi Ve Gitarı Mark Knopfler

5 Yıl Aradan Sonra Yeniden Mark Knopfler!

Rock müzik tarihinin efsane ismi, "Walk of Life", "Sultans of Swing" ve "Brothers in Arms" gibi unutulmaz hitleri ile tanınan Mark Knopfler, BKM - GNL organizasyonu ile 27 Nisan 2013'te Ülker Sports Arena'da hayranlarıyla buluşacak.

2013 yılının Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında 25 ülkede, 72 konser verecek olan sanatçı, sekizinci solo albümü "Privateering" tanıtımı için 8 kişilik orkestrası ile İstanbul'da olacak.

5 Ekim'de başlayacağı dünya turnesinin 35. konserini İstanbul'da gerçekleştirecek olan efsanevi rock yıldızı, Romanya konserinin ardından İstanbullu rock severlere 5 yıl aradan sonra yeniden müzik ziyafeti verecek.

2008 yılında Turkcell Kuruçeşme Arena'da verdiği konserle uzun süre hafızalardan çıkmayan bir performansa imza atan efsane isim, son çıkardığı albümü "Privateering"den parçalar ve eski albümlerinde yer alan "Money For Nothing", "Sultans of Swing", "Romeo and Juliet", "Walk of Life", "Your Latest Trick" gibi unutulmaz parçaları ile 27 Nisan 2013 tarihinde hayranlarını bir kez daha büyüleyecek.

Sanatçı 2013 yılında yeniden turneye çıkmanın heyecanını şu sözlerle dile getiriyor: "Küçük bir savaş gemisinin kaptanı olmak gibi, tüm ekibimle yollara koyulmaktan zevk alıyorum." Seyircilerin hayatlarının bir parçası olmuş şarkılarını istemesinin kendisine büyük bir zevk verdiğini söyleyen sanatçı, "Eski Dire Straits şarkılarının özelliği insanların hayatlarında bir işaret levhası gibi olması. Tabii ki şarkıları yaşatmak ve bana anlam katması ve kabare gibi olmaması açısından bu şarkıları bazen farklı çalıyorum fakat bazı noktalar var ki "Sultans" şarkısının sonundaki küçük, anlamsızca oynamalar olmazsa dünya insanlar için çekilmez bir hal alıyor. Eski parçaları çalmayı seviyorum, şarkıları ben yazdım ve insanlar dinlemeyi seviyor, aslında bu kadar basit."

Mark Knopfler Hakkında

12 Ağustos 1949 tarihinde Glasgow'da doğan Mark Knopfler, okul yıllarında İngilizceye yatkınlığı ile dikkat çekti. 1967'de "Harlow Technical College"de bir yıl gazetecilik eğitimi alan ve ardından "Yorkshire Evening Post" gazetesinde iki yıl muhabirlik yapan Knopfler, eğitimine Leeds Üniversitesi'nin İngilizce bölümünde devam etti. Üniversite yıllarında ilk grubunu Steve Philips'le kuran sanatçı, 70'li yılların ortasında pek çok grup kurdu veya gruplara dahil oldu. 1978 yılında yayınlanan ilk albüm Dire Straits ile hem Dire Straits hem de Mark Knopfler, rock müzik tarihinde önemli sayfa açtılar.

1996 yılından itibaren kariyerine solo çalışmalarıyla devam eden Mark Knopfler, rock müzik tarihinin yaşayan en ünlü efsanevi ismi olarak anılıyor. Bir çok Grammy ödülüne sahip olan sanatçı, "Money For Nothing", "Sultans of Swing", "Romeo and Juliet", "Walk of Life", "Your Latest Trick" gibi bir çok hit şarkıya imza atmıştır. Ayrıca Bob Dylan ve Randy Newman'in albümlerini prodüktörlüğünü yapmış, bunun yanı sıra Cal, Local Hero, Princess Bride ve A Shot at Glory gibi birçok filmin film müziklerini yapmıştır.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı, yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.
- Üst balkonda bulunan 400 numaralı bloklar yükseklik korkusu olan ziyaretçilerimiz için önerilmemektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT