Markus Schulz

Tarihler: 14 Mayıs 2016 Cumartesi ~ 14 Mayıs 2016 Cumartesi 14 Mayıs 2016 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Ayakta - 76.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2016 ~ May 14, 2016
Progressive House ve Trance müziğin efsanevi ismi Markus Schulz, yeni albümü “Watch The World” turnesi kapsamında, Limits Off desteği; Burn, %100 Music katkıları ve FG 93.7 farkıyla 14 Mayıs’ta garajistanbul’da olacak.

FG DIGITAL etkinliklerinin son serisinde büyük ses getirecek albüm lansmanı ile Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak olan Markus Schulz’a gecede Fisherman & Hawkins ikilisi eşlik edecek.   

Markus Schulz
Merakla beklenen 6. Stüdyo albümü ile bu yaza damgasını vurmaya hazırlanan Alman asıllı Amerikalı prodüktör için çok fazla söze gerek yok. Sahibi olduğu "Coldharbour Recordings" ile progressive house ve trance müziğin gidişatına yön veren, tüm dünyada 100’den fazla radyoda yayınlanan Global DJ Broadcast ile bu kültürün yayılmasında kilit bir rol oynayan Markus Schulz; DJ Mag: Top 100 DJs listesinin de vazgeçilmezlerinden.

Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Télépopmusik, Fat Boy Slim, gibi isimlere yaptığı remix’lerle haftalarca listebaşlarında kalan; Transmission, Nature One, Dance Valley, Electronic Family, Sunrise, Tomorrowland, Creamfields, Global Gathering gibi festivallerde yüzbinleri eğlendiren başarılı DJ, geçen sene Ferry Crosten ile New World Punx adı altında Coachella’da sergilediği performansıyla uzun süre kendinden söz ettirdi.

Fisherman & Hawkins
Hollanda’lı prodüktörler Isaac Vissers ve Rob Koopmans tarafından 2011 yılında hayata geçirilen Fisherman & Hawkins, son yılların en revaçta olan Trance gruplarından biri. 

Apache parçasıyla global bir üne sahip olan Fisherman & Hawkings’in hikayesi Mark Sixma ile yaptıkları ortak çalışma Perlas’ın ASOT Radio Show’da çalınmasıyla başlıyor. 

Yayımladıkları Nightshift ile Markus Schulz’un kanatları altına giren Fisherman & Hawkings, Coldharbour Recordings’in son zamanlarda müzikseverlere sunduğu en büyük isimlerinden biri olmayı başardı. 

- 18 yaş sınırı vardır.Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek adına mekan girişinde kadın-erkek oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.- Bilet satın alan katılımcılar, organizasyon tarafından çekilecek olan her türlü görsel ve video içeriklerinde görüntülenmeyi ve bu içeriklerin yayınlanmasını kabul etmiş olacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT