Marmara Trio Konseri

Tarihler: 07 Nisan 2010 Çarşamba ~ 07 Nisan 2010 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Ücret: 15,00 TL.

Nereden Alınır: Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Bagdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 - Kadikoy, 34 Istanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 386 29 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2010 ~ Nis 7, 2010

2007 yılında kurulan MARMARA PİYANO ÜÇLÜSÜ, kısa sürede oda müzüği çalışmalarına yaptığı katkıdan dolayı 2008 yılında İngiliz Sanat Araştırmaları ödülünü kazanmıştır. Üçlü aynı zamanda yorum ustalığını ve yaratıcı sürecin aşamalarını irdelemek amacıyla düzenlenen atölye ve halka açık prova çalışmalarıyla da kısa sürede ünlenmiştir. Marmara Piyano Üçlüsü’nün Bahar 2010 programında Londra, İstanbul, Strasbourg ve Bonn`da gerçekleştirecekleri atölye ve konser faaliyetleri bulunmaktadır.

Grubun kurucusu olan Mine Doğantan piyano eğitimine Verda Ün’ün öğrencisi olarak başladı ve Julliard School of Music’de piyano performansı alanında lisans (BM) ve Master (MM) derecelerini tamamladı. Daha sonra Princeton Üniversitesi’nde Müzik Kuramı alanında Master (MA) ve Columbia Üniversitesi’nde Müzik Kuramı alanında Master (MA/Mphil) ve doktora (PhD) çalışmalarını tamamladı.

Viyolonsel sanatçısı Pal Banda Budapeşte’de müzisyen bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Çalışmalarını Lizst Akademisi`nde babası Ede Banda, Gyorgy Kurtág ve Ferenc Rados ile tamamladı. 1982 yılında Uluslararası Tchaikovsky yarışmasında özel ödül, ve 1983’de Liszt Akademisi’nin düzenlediği Popper Yarışmasında birincilik ödülünü kazandı.

Keman sanatcisi Zsuzsa Berenyi once Bartok Müzik Okulunda ve daha sonra Budapeşte’deki Lizst Akademisinde keman eğitimi gördü. Halen London Musical Art, I Maestri ve Harmony Sinfonia orkestralarının baş-kemancılığını yapmaktadır. Caz piyanisit Tibor Markus ile CD çalışmalası gerçekleştirmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT