Marsis - Eski Bando

Tarihler: 10 Nisan 2015 Cuma ~ 10 Nisan 2015 Cuma 22:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2015 ~ Nis 10, 2015
Marsis - Eski Bando

Karadeniz müziği grubu Marsis ve alternatif müzik grubu Eski Bando, 10 Nisan'da Bronx Pi Sahne'de...

Marsis

2005 yılında Kadıköy'de Korhan Özyıldız ve Ceyhun Demir tarafından kurulan Marsis, 2008 yılında şimdiki halini aldı. Grubun ismi, Kaçkar Dağları'nın yedinci büyük zirvesi olan Marsis Dağı'ndan gelmekte... Grubun müzikal anlamda yenilikçi ve ezber bozan bir tavrı vardır. Karadeniz'e özgün etnik müzik enstrümanlarını kendi icatları olan yöntemlerle Batı müziğinin içerisine yerleştiren grubun, teknik anlamdaki bu yenilikçi yaklaşımını müzikal olarak da destekleyip Karadeniz müziğinin sınırlarını zorlamak ve genişletmek gibi bir misyonu bulunmaktadır.

Eski Bando
Eski Bando'nun "Renkli Şeyler" adlı ilk albümü Kalan Müzik&Z Yapım etiketi ile çıktı. Grubun kendisine ait 10 parçasından oluşan albüm, dinamik ve melankolik yapısı ile dikkat çekiyor. Davul, gitar ve bas gitar üçlüsü üzerine trompet ve keman gibi enstrümanların renklendirdiği, vokallerle tamamlanan Türkçe sözlü, alternatif bir müzik tarzını işleyen grup, ilk albümüne dek bir konser grubu olarak İstanbul başta olmak üzere muhtelif şehirlerde verdiği 250'ye yakın konserle adını duyurmaya başladı.

Bu performanslarda ağırlıklı olarak, eski 45'likleri yorumlayan grup, başından beri kendi parçalarını seslendirmeyi de hiç ihmal etmedi. Kendi parçalarını dinleyicileri ile buluşturmayı planlayan grup, yapım sürecinin ardından 27 Şubat 2014 tarihinde tümü kendi parçalarından oluşan, "Renkli Şeyler" adlı ilk albümünü Kalan Müzik&Z Yapım etiketi ile piyasaya sürdü.

"Renkli Şeyler", aynı zamanda grubun yeni bir ses örgüsü idealini de yansıtıyor. Albüm şarkılarındaki enerji ve duygu yüklü ifade şekli, kimi zaman dans etmenin işten bile olmadığı kimi zaman ise "dirsek masada el yanakta efkarı"nın yaşandığı yeni bir alan yaratıyor.

Eski Bando, yerinde duramayan melodilerin renklerine boyadığı hikayesini anlatmaya, sahneleri şenlik havasına sokmaya ve müzik adına üretmeye devam ediyor.

Şimdi aklın ve hayatın sınırlarını aşma zamanı; hala hayattayken tüm "Renkli Şeyler"...

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 21:00
- Marsis: 22:00
- Eski Bando: 00:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT