Marty Friedman

Tarihler: 22 Mayıs 2011 Pazar ~ 22 Mayıs 2011 Pazar - Saat: 22:00

Yer: Romeo Juliet İstanbul

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Romeo Juliet

Adres: Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No:15A / 17A Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2011 ~ May 22, 2011
İlklerin firması MOOD sunar:

MEGADETH ve CACOPHONY`den tanıdığımız MARTY FRIEDMAN 30 yıla yaklaşan profesyonel müzik hayatı boyunca ilk kez Türkiye`de!

Kendine has tekniği ve CACOPHONY ile MEGADETH gibi rock ve metal tarihinin iki önemli grubuyla yaptığı albümleri ile tanıdığımız MARTY FRIEDMAN 3 konser için Türkiye`ye geliyor!

22 Mayıs 2011 Pazar - Romeo Juliet (İstanbul)
23 Mayıs 2011 Pazartesi - 312 Arena (Ankara)
24 Mayıs 2011 Salı - Noxx (İzmir)

Marty Friedman Türkiye Turnesinin indirimli biletleri 8 Nisan 2011 tarihine kadar satışta olacak.

İki çeşit biletin satışta olacağı konserlerde GENEL GİRİŞ ve SAHNE ÖNÜ bileti satılacaktır. Üç konserde de SAHNE ÖNÜ bileti 100 Adet ile sınırlıdır! Marty Friedman`ı en önden seyretmek istiyorsanız acele edin!

Biletlerinizi isterseniz aşağıda linkleri bulunan EVENTBRITE sayfalarından online olarak, isterseniz de yakında açıklanacak satış noktalarından alabilirsiniz.

MARTY FRIEDMAN

Profesyonel müzik hayatına Jason Becker ile kurduğu CACOPHONY grubu ile başlayan Friedman, bu grupla Speed Metal Symphony ve Go Off adlı albümleri yayınladıktan sonra dünyanın en ünlü metal gruplarından biri olan MEGADETH`e girdi.
MEGADETH`e grubun en önemli albümlerinden biri olan Rust In Peace kayıtları sırasında dahil olan Friedman bu albümdeki unutulmaz gitar soloları ile adını rock ve metal tarihine kazıdı.

Grupla daha sonra Countdown To Extinction, Youthanasia, Cryptic Writings ve Risk albümlerini yayınlayan Marty Friedman 2000 yılında MEGADETH`ten ayrıldı.

Yaptığı solo albümlerle de başarısını tekrarlayan Friedman özellikle ünlü Japon müzisyen KITARO ile kaydettiği Scenes albümü ile büyük ilgi topladı.

Son 10 yıldır Japonya`da yaşayan sanatçı, Music For Speeding, Loudspeaker, Future Addict, Tokyo Jukebox albümlerini yayınladı. En son geçtiğimiz yıl Bad DNA albümünü çıkaran Marty Friedman, bu albümün tanıtımı kapsamında çıkacağı Avrupa Turnesine Türkiye`yi de dahil etti.

11 Mart 2011`de gerçekleşen ve Japonya`da bir anlamda hayatı durduran depremden sağ olarak kurtulan Marty Friedman, depremzedelere yardım amaçlı olarak MEGADETH döneminde kullandığı bütün gitarları açık artırma ile satışa çıkardı. Sanatçı bu konuyla ilgili olarak "Bu gitarları MEGADETH`ten ayrıldığımdan beri kullanmıyorum, yani yaklaşık 10 yıldır kullanmıyorum. Bugüne dek hiçbir gitarımı satmadım. Hatta yıllardır bu gitarlar için servet teklif eden insanlar da oldu. Ancak şu an yaşananları gördükçe bu insanlara bir şekilde yardım etmem gerektiğini düşündüm. Bu yardımı da bu gitarları satın almak isteyenleri de mutlu edecek bir şekilde gerçekleştirmeye karar verdim." diye konuştu.

Bugüne dek HAIL!, OVER THE RAINBOW, VINNIE MOORE, MARILLION, CASPIAN, RICHIE KOTZEN, PAUL GILBERT, IMPALED NAZARENE, THEATRES DES VAMPIRES gibi grupların ilk Türkiye konserlerini düzenleyen MOOD PRO organizasyonuyla Türkiye`ye gelecek olan Marty Friedman İstanbul, Ankara ve İzmir`de 3 konser vererek Türkiyeli müzikseverlerin karşısına çıkacak.
www.martyfriedman.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT