Marvin

Tarihler: 05 Kasım 2011 Cumartesi ~ 05 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No:10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2011 ~ Kas 5, 2011

2008 yılı yaz aylarında eğlence amaçlı “akustik cover projesi” olarak üç kişi tarafından kurulan grup (Can Bayrak, Baran Bekiroğlu, Cem Şahin) ortak hedefler ve arzular doğrultusunda Yiğit Irde ve Raika Mizanoglunun da sonradan katılımıyla Marvin adını aldı.

2008 Haziran ayından bu yana aldığı sahneler ile büyük beğeni toplayan grup, kendine özgü her kesime hitap eden repertuarı ve konuk sanatçı “featuring artist” konsepti ile birlikte şuana kadar çeşitli mekanlarda sahne almıştır. 2010 yılı ortalarında Yiğit Irde ve Raika Mizanoğlu`nun gruptan ayrılma kararı sonucunda Emre Çakar ve Şafak Ezer`in gruba katılımı ile grup şuanda beş kişi devam etmektedir.

Repertuarında yer verdigi bazı isimler; Queen, Rolling Stones, Seal, Police, Robbie Williams, Genesis, Kula Shaker, Rod Stevard, Stevie Wonder, Led Zeppelin, Athena, Yüksek Sadakat, Michael Jackson, Maroon 5 , Lenny Kravitz, Beatles, u2, MFÖ, Duman...

Can Bayrak – Vokal
Cem Şahin – Gitar
Baran Bekiroğlu – Bas Gitar
Şafak Ezer – Davul
Emre Çakar : Klavye



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT