Mary Jane - Serüven Albüm Lansmanı

Tarihler: 27 Mayıs 2015 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2015 ~ May 27, 2015

Türk rock sahnesinin yeni grubu Mary Jane, ilk albümü Serüven ile Roxy'de...

İlker İnce ve Arda Atılgan’ın 2000 yılında kurduğu Mary Jane, bugüne kadar değişik müzisyenlerle çalıştı ve birçok festivalde yer aldı. Bas gitar ve vokalde İlker İnce, gitarda Arda Atılgan ve davulda Ömer Yiğit Ünal'dan oluşan grubun ünü, şarkı seçimleri, izleyici ile olan pozitif diyalogları ve bitmek tükenmek bilmeyen sahne enerjileri sayesinde hızlı bir şekilde kulaktan kulağa yayılarak hatırı sayılır bir seyirci kitlesine ulaştı.

Mary Jane farklı elemanlardan kurulmuş Fiks adlı ilk single'ını Öztop Müzik Yapım şirketinden 2010 yılı Eylül ayı içerisinde çıkardı. 'İlk Perde' adını verdikleri bu single çalışmasında söz ve müziği kendilerine ait olan 'Bu Aşk Bizim' ve 'Suçlu Aşk' isimli şarkılarına yer verdiler. Stüdyo kayıtları, mixing ve mastering aşamaları Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden Serdar Öztop tarafından yapıldı.

‘Serüven’ ismini verdikleri dokuz şarkılık albümün kayıtları canlı olarak Hayyam Stüdyoları'nda, mix işlemleri Stüdyo Undo'da Cenk Erdoğan tarafından, masteringleri ise Amerika'da Mike Wells tarafından yapıldı. Albümde Badem grubu ile 'Hisset Beni' adlı parçaya, Sırp sanatçı Mirjana Aleksic ile 'Ölürüz Nedensiz' adlı parçaya düetler bulunmasının yanında ayrıca House of Pain grubunun 'Jump Around' şarkısının Türkçe sözlü 'Fırsat' adlı coverı da yer alıyor.

Mary Jane şarkılarının dinamik ve melodik tatları bir arada barındırdığına, sıcak ve bir o kadar samimi olduğuna, ayrıca herkesin albümde kendinden bir parça söz, melodi ya da hikâye bulacağına inanıyor. Bu ilk albümleri ile sadık bir izleyici kitlesi edinmeyi hedefleyen grup, aynı zamanda Türk rock müziğinde eksik gördükleri açığın bir nebze de olsa kapanacağına inanmak da ve gerçek rock dinleyicilerinin özledikleri tarza da yakın şarkılar ürettiğini düşünmektedir.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT