Maskott

Tarihler: 23 Şubat 2011 Çarşamba ~ 23 Şubat 2011 Çarşamba - Saat: 23:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 20,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2011 ~ Şub 23, 2011

Maskott yeni albümleri Tuval ile Şubat ayı boyunca her Çarşamba (09-16-23 Şubat) Mask`ta sahne alacak.

Koray Candemir ve Serkan Çeliköz ,2008 yılında Kargo grubuyla yollarını tamamen ayırdı. Maskott adı ile yollarına devam etme kararı alan ikili , öncelikle Seattle’da verdikleri basarili konserlerle ciddi bir hayran kitlesi oluşturdu.

Kısa bir süre içinde Amerika’nın farklı birçok şehrinde de konserler vermeye başlayan ikili, sadece buradaki Türk hayranlarına ulaşmakla kalmadı, farklı müziklerini Amerika dinleyicisi ile de ilk kez tanıştırmış oldu. Seattle, ikilinin yepyeni oluşumları Maskot için de ev sahipliği yapmış oluyor.

Koray ve Serkan, kurduklari grup Maskott ile yıllardır beklenen ilk albümlerini, “Tuval” adıyla hazırladılar.

Kayıtlar için tıpkı Seattle’ın sound’unu oluşturan efsane gruplar Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains gibi dünyaca ünlü grupların en önemli albümlerinin kaydedildiği London Bridge Stüdyo’ları seçildi. Kayıtlar 1990’larda Pearl Jam’le de çalışan Geoff Ott tarafindan gerçekleştirilirken, Mastering işlemleri Los Angeles’in ünlü Capitol Records stüdyolarında tamamlandı.

Albüm kayıtlarında bugüne kadar 35 milyondan fazla albüm satan ve unutulmaz “Alone” adlı şarkılarıyla 80’lerin efsanelerinden biri olan yine Seattle çıkışlı Heart grubunun davulcusu Ben Smith eşlik ediyor. Albümde Seattle’ın ve rock müziğin ünlü isimleri bir araya gelirken, yine Seattle’da yaşayan bir başka müzisyen olarak Rüçhan Üner de yer alıyor. Maskott hem Koray Candemir’in hem Serkan Çeliköz’ün Türk popüler rock müziği deneyimlerini, yepyeni bir enerjiyle alternatif rock müziğin başkenti Seattle’dan aldıkları yepyeni bir lezzette buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT