Masood Ali Khan, Ferryman aka Ray Rizzo

Tarihler: 22 Eylül 2013 Pazar ~ 22 Eylül 2013 Pazar 20:00

Yer: santralistanbul

Ücret: Ayakta - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 34060 Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 78 78 / 78 09

Web: http://http://www.santralistanbul.org

E Posta: info@santralistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2013 ~ Eyl 22, 2013

Etkinlik yaşanan olaylardan ötürü 22 Eylül Pazar gününe ertelenmiştir.


Masood Ali Khan

20 seneyi aşkın bir süredir yoga yapan Dr. Masood Ali Khan, Sri Lanka’daki Colombo şehrinde bulunan Uluslararası Komplementer Tıp Üniversitesi’nin, Sağlık için İnsan ve Evren Enerjisi bölümünün başkanıdır. Masood, Kalbin ve Zihnin insanlığı sağaltıcı gücünü müzikle buluşturup, olumlu niyetleri müziğin titreşimi sayesinde tüm dünyaya aktarmayı amaçlar. Böylece dinleyici müzik yoluyla sevgi, yaratıcılık, merhamet duygularını hisseder ve bu duygular onun içinde de canlanır. Shiva Rea, Saul David Raye, Peter Sterios, Terra Gold ve Ashley Turner gibi çok ünlü Los Angeles’lı yoga eğitmenlerinin derslerinde canlı performanslar yapan Masood’un müziği, Amerika ve Avrupa’yı aşıp Asya, Avusturalya ve hatta İbiza’daki gece kulüplerine kadar ulaşmıştır. Dave Stringer, Girish, MC Yogi gibi Bhakti müziğinin yıldızlarıyla aynı sahneyi paylaşan Masood, kendi özgün stiliyle giderek büyüyen Bhakti müziği hareketinin bir parçası haline gelmiştir.

www.masoodalikhan.com

Ray Rizzo (Ferryman)

Ray Rizzo sanatçı, müzisyen, yazar, şair, dövüş sanatçısı ve yoga ustasıdır. New York efsanevi klüpleri NuEureakan ve CBGBs’de tarzını geliştirmiş, bir kelime ustası ve gösteri sanatçısı olarak yıllarını işini parlatarak geçirmiştir. Daha sonra tüm bu deneyimini hip hop ve şarkı yazmaya taşımıştır. İlk albümü “The Mystery”,  produktor David Baron (Michael Jackson, Lenny Kravitz, Peter Murphy ile çalışmış) ve Mumford and Sons’la çalışan ünlü şarkı sözü yazarı Simone Felice (simonefelice.com) ortak çalışmasının bir ürünüdür. “The Mystery” (Gizem) ismi gibi aşk & kayıp, şöhretin cazibesi ve mistism gibi geniş konuları kapsar.  “Hollywood” gibi rap baladlarından, “Last Year’s Miracle” gibi temposu yüksek dans parçalarına uzanır.  Her ne kadar müzik Pop’laşsa da, Ferryman hiçbir zaman lirik derinlikten, şamanik performanslardan, ve şiirsel bilinçten ödün vermemektedir.

www.rayrizz.com/music.html

- Konser biletleri festivale giriş hakkı tanımaz.
- Kapı açılış saati 19:30'dur.
- Konser başlangıç saati 20:00'dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT