Mavi Işıklar - The Ringo Jets

Tarihler: 29 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 29 Temmuz 2017 Cumartesi 29 Temmuz 2017 20:00

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2017 ~ Tem 29, 2017
Mavi Işıklar - The Ringo Jets, 29 Temmuz'da Peyote Cennet Bahçesi’ne konuk oluyor.

Mavi Işıklar
1964’te kurulan; Çetin ve Metin Yavuzdoğan kardeşler, Nejat Toksoy, Cihat Günaydın ve Zamir Manisa’dan oluşan Mavi Işıklar, adeta döneminin modasını yaratmıştı. Aynı tip kıyafetler ve Amerikan tarzı müzikleriyle dikkat çeken grubun, Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen Altın Mikrofon yarışmasında iki defa ikincilik almalarıyla gözler üzerine çevrildi. Giderek özgünleşen tarzları ve modern Türk müziğine dönüşen teknikleriyle eleştirmenlerin övgülerini toplayan grup “Ankara Rüzgarı” parçasıyla dönemin dünya çapında önemli isimlerinin yer aldığı Top 10 listesine girdi. Eğlenceli kıyafetleri ve keyifli performanslarıyla adından söz ettiren Mavi Işıklar, bir dönem için müzikten uzaklaştılarsa da 1990’da yeniden bir araya gelerek 2000’li yıllarda da müzik yapmaya ve yeni hayranlar toplamaya devam etti. Mavi Işıklar’ın; Helvacı, Kanamam, Ankara Rüzgarı, İyi Düşün Taşın gibi şarkıları hala dilden dile dolaşarak bizlere harika bir nostalji yaşatmaya devam ediyor.

The Ringo Jets
“Zamansız” müzisyenlerden esinlenen bir estetik algıyla yola çıkan The Ringo Jets; iki elektrik gitar ve davuldan ortaya bolca gürültülü bir müzik çıkarıyor. Etkilendikleri müzisyenler listesi ise bir hayli dolu: Son House ve Howlin’ Wolf, Bo Diddley, The Who, The Sonics, The Kinks; ardından gelen The Stooges, MC5 ve devamında Flag, SS Decontrol, The Gories ve Flat Duo Jets… Yerli sahnemizin yanında birçok yabancı festivallerde de sahne alan grup, adından dünya çapında söz ettirmeyi başarıyor. Bize de bu müzik ziyafetinde, sofraya bir sandalye çekmek düşüyor…

Deniz Ağan: Gitar / Vokal
Tarkan Mertoğlu: Gitar / Voka
lLale Kardeş: Davul / Vokal

* Mavi Işıklar saat 20:00'de,  The Ringo Jets saat 21:30'da sahne alacaktır.

- Etkinlik düzeni ayaktadır. - 18 Yaş sınırı vardır. - Evcil hayvan getirmek serbesttir.- Mavi Işıklar saat 20:00'de, The Ringo Jets 21:30'da sahne alacaktır. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT