Mayer Hawthorne

Tarihler: 04 Mayıs 2010 Salı ~ 04 Mayıs 2010 Salı - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 33,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2010 ~ May 4, 2010

Birçok müziğin çıkış noktası olan Detroit’e komşu olan Ann Arbor doğumlu Amerikalı müzisyen ve multienstrümentalist Mayer Hawthorne, artık kendisi başlı başına bir tür olarak kabul edilen, rahmetli J Dilla ve MF Doom gibi isimleri içinde barındıran, Kaliforniyalı efsanevi Stones Throw plak şirketinin müzik dünyasına kazandırdığı son yıldızlardan biri. Plak şirketinin sahibi Peanut Butter Wolf, Mayer için o şimdiye kadar sadece 2 parçasını dinleyip teklif geçtiğim tek müzisyen diye iddialı bir açıklamada bulunmuş bile. İşte bu altın çocuk Mayer Hawthorne, çocukken dinlediği Curtis Mayfield, Isaac Hayes ve Barry White gibi ustalardan etkilenerek bugünkü bestelerini benzer bir tutkuyla yapıyor. Özellikle vokali kullanma tarzı ona “Curtis Mayfield’in reenkarnasyonu” ya da “beyaz zenci” tanımını kolayca kazandırabiliyor.

Stones Throw ile ilk görüşte aşkının hemen ardından 2008 sonunda ilk parçası “Just Ain’t Gonna Workout”‘u çıkartan Hawthorne, bunu izleyen aylarda ona 2009’un en iyi albümleri arasına sokan “A Strange Arrangement”’ı çıkartıyor. Bu çalışmayla uzun süredir sesi soluğu çıkmayan soul müziği tekrar dirilten kahramanlardan biri oluyor. Aşk dolu şarkı sözleri, hafızalarda anında yer eden parçaları ve fırlama kişiliğiyle Mayer Hawthorne, dinleyenleri adeta büyülüyor. Hawthorne’u dinlerken sanki eski 70’lerden kalma funk ve soul üstatlarını dinlermiş gibi hissederken bir yandan da parçaların tazeliği ve modernliğine hayran kalabiliyorsunuz. Canlı performanslarında da aynı bağımlılık yaratan kontrastı sürdüren Hawthorne, Babylon’un şimdiye kadar gelmiş geçmiş en tutkulu konserlerinden birine imza atacak.

Mayer Hawthorne (vocals)
Joe Abrams (bass)
Topher Mohr (guitar)
Quincy McCrary (keyboards)
Quentin Joseph (drums)

Bonus Kart ve Extra Genç Kart sahiplerine bu etkinlikte ayakta biletlerinde %20 indirim uygulanacaktır. Kart başına iki bilet alınabilmektedir.Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT