Meat the Beetles

Tarihler: 16 Aralık 2017 Cumartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi 16 Aralık 2017 22:30

Yer: DasDas

Ücret: 1. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2017 ~ Ara 16, 2017
Meat the Beetles, DasDas sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Emre, Selçuk, Arif ve İlker üniversite yıllarında (epey bir zaman önce) bir araya geldiler ve “My Deer Friend”i kurdular. Beatles, Rolling Stones, Supertramp, Creedence Clearwater Revival, Animals, Eric Clapton, The Mamas & The Papas, ve 60’ların diğer hit grup ve sanatçılarının şarkılarını akustik olarak yorumladılar. Barlarda, otellerde, özel organizasyonlarda, yılbaşı gecelerinde, pencere altlarında ve asansörlerde çaldılar.

Bir süre sonra farklı farklı gruplara dağıldılarsa da dostlukları devam etti. İlker ve Emre zaten çocukluklarından beri The Beatles hastası olduklarından diğer gruplarına da illa birer ikişer Beatles şarkısı sokuştururlardı. Velhasıl 2009 baharında Emre’nin şiddetli dolduruşu sonucunda tekrar bir araya geldiler ve sırf Beatles çalacakları bir proje yapmaya karar verdiler. Ancak artık bunu akustik olarak değil, Beatles sound’una daha yakın bir tarzda yapmak istedikleri için, diğer gruplardan tanıdıkları Görkem ve Bartu’yu da projeye alarak bugün yaygın olarak bilinen adıyla Meat The Beetles’ı (dikkat!!! yazım hatası yoktur) kurdular.

İlk bir araya geldiklerinde niyetleri çok da ciddi değildi. “ya bi tane Kadıköy’de, bi tane Beyoolunda konser veririz, eşi dostu çaarırız, sonrası Allah kerim” kafasıyla çıktıkları ilk birkaç konserden sonra özellikle genç müzikseverlerin ilgisi, Ekşi Sözlük’teki tepkiler, telefon eden menajerler gibi beklenmedik bir tepki ile karşılaşınca iyice gaza geldiler ve bir süre sonra aralarında Haymatlos, Vedat Sakman Club, Shaft, Ağaç Ev, Mask Live, Hayal Kahvesi, Balans Brau, Sangria Live, Mojo, Bronx Pi Sahne, İstanbul Live, Romeo&Juliet, Ghetto, Kadıköy Sahne, DoRock XL, IF ve Babylon’un da olduğu İstanbul’un birçok namlı mekanında konserler verdiler. Bununla da yetinmeyip Ankara, Eskişehir, İzmir, Bursa ve Antalya turnelerine çıkarak ünlerini İstanbul dışına da taşıdılar.

2012'de Liverpool'da Beatles festivalinde dünyanın her yerinden gelen Beatles severlerle, efsanevi Cavern Club sahnesinde buluştular. 2014'de bir daha gittiler. Yetmedi 2016'da yine gittiler ve festivalin kapanışını yapan grup olma şerefine eriştiler.
2013’de İstanbul'da ROCK'N'COKE festivaline çıkarak Beatles hayranları dışındaki binlerce müzik severi de Beatles müziği ile coşturdular ve dans ettirdiler.

Beatles'ın ilk İsveç konserinin 50. yıldönümünde taaa İsveç'e davet edildiler. çaldıları, geldiler, yetmedi bir daha, ve sonra bir daha davet edildiler.

2014 yılında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları için Kazakistan'a gidip, Medeo buz pateni stadyumunda, yağan kar altında konser verdiler.

2017 yılı içerisinde davulda Canberk’in katılımı ile enerjisini yenileyen Meat The Beetles, Beatles ve oldies sevgisini müzikseverlerle paylaşmaya devam ederken, derinden etkilendikleri ve çocukluklarından beri hayran oldukları The Beatles’ın, ve dönemdaşlarının müziklerini orijinal sound’una yakın çalıyor. Ama daha da önemlisi, Beatles’ın genç, dobra, umursamaz, zeki ve bilmiş fakat iyi niyetli espri ve eğlence anlayışına sadık kalmayı hedefliyor.

* İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Etkinlik DasDas performans sahnesinde gerçekleşecektir.- Öğrenci biletleri, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT