Mehmet Akif Ersoy`a İthaf Edilen Rock Konseri

Tarihler: 16 Aralık 2009 Çarşamba ~ 16 Aralık 2009 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih Ali Emirî Efendi Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Mimar Sinan Mah. Akşemsettin Cad. No: 52 (İstanbul Emniyet Genel MüdürlüğüArkası)Fatih/İstanbul Fatih İstanbul

Telefon: 0212 521 55 65 -66 -67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2009 ~ Ara 16, 2009

Sufi Rockçı Kağan Tayanç, İstiklâl şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un anılacağı günlere denk gelen “Yunusî Sesler” konser dizisinin beşincisini, şaire ithaf ediyor.

Kağan Tayanç, 16 Aralık 2009 Çarşamba günü saat 20:00’de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri çerçevesinde, ikinci konserini veriyor. Sanatçı, Fatih’teki Ali Emirî Efendi Kültür Merkezi’nde vereceği konserde, Mehmet Akif Ersoy’a ait şiirleri besteleyerek oluşturduğu eserlerden de örnekler sunacak. Daha önce de bestesi “Rock Mevlid”le dikkat çeken Kağan Tayanç, konserde rock formunda bestelediği Mehmet Akif Ersoy’un Ordunun Duası, Uyan ve Süleymaniye Kürsüsü’nden adlı şiirlerini seslendirecek.

Rengarenk ve Müzikli Bir Köprü: Sufi Rock
Türkiye’deki “Sufi Rock” akımının temsilcisi olan Kağan Tayanç, barışa, hoşgörüye, sevgiye açılan ve farklılıkları temel değerlerde birleştiren köprü olan, “Yunusî Sesler Konserleri” nin beşincisini gerçekleştirirken, bu kez “psychedelic rock”ın temsilcisi Pink Floyd’ tan da örnekler sunacak. Stüdyo çalışmalarını sürdürdüğü “Ezberbozan” albümünden ve “Yunus Gibi” adlı ilk albümünden de eserler sunacak olan Kağan Tayanç, Pink Floyd ve Yunus Emre’yi, bu defa Mehmet Akif Ersoy’u anmak için bir araya getirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT