Mehmet Erdem İle Yazı Karşılıyor

Tarihler: 06 Haziran 2015 Cumartesi ~ 06 Haziran 2015 Cumartesi 18:00

Yer: Bulvar 216

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2015 ~ Haz 6, 2015

Türkiye’nin ilk konsept yeme-içme destinasyonu “BULVAR216”, açık hava konserlerine bir yenisini daha ekleyerek yaza merhaba diyor. Açıldığı günden bu yana pek çok etkinliğe imza atan Bulvar 216; 6 Haziran Cumartesi saat 18:00’de bu defa muhteşem enerjisi ve sesiyle Mehmet Erdem’i ağırlıyor.

“Yazın en güzel hali’’

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem’in herkes tarafından büyük ilgi ile dinlenen şarkıları sevenleriyle Bulvar 216’da buluşuyor. 6 Haziran Cumartesi günü saat 18:00’ da başlayacak konser için geri sayım başladı!

Açık hava mimarisi ile adeta bir yeme-içme mahallesini andıran Bulvar 216, Hayatı Çok Sevme yeri olduğunu, düzenlediği konserlerle de göstermeye devam ediyor ve sizlerle yaza merhaba demeyi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT