Mei Yi Foo

Tarihler: 16 Nisan 2014 Çarşamba ~ 16 Nisan 2014 Çarşamba 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 53.50 TL 5. Kategori - 43.50 TL 6. Kategori - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2014 ~ Nis 16, 2014
Mei Yi Foo

Klasik müzik sanatçısı Mei Yi Foo, 16 Nisan'da CRR Konser Salonu'nda...

“Mei Yi Foo’nun son albümü Musical Toys, müziği özgür kılan bir mutluluk kaynağı”   The Times


2013 senesinde BBC Music Magazine tarafından verilen “Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı” ödülünü kazanan  Mei Yi Foo, kendine has akıllı ve eşsiz yorumu ile Avrupa, Amerika ve Asya’da dinleyicisinin dikkatini çekmiş, Royal Festival Hall, Finlandia Hall, Wigmore Hall, Athens Megaronve Salle Gaveau gibi prestijli salonlarda konserler verdi. 2008 senesinde Atina’da yapılan Maria Callas Grand Prix’I kazanan Mei Yi Foo, BBC Radio 3, International Piano ve The Arts Desk gibi önemli mecralarda “Yükselen Yıldız”, “Dehası sorgulanamayacak kadar üst düzey” gibi kritikler aldı.

Mei Yi, BBC Konser Orkestrası, Fort Worth Symphony, Helsinki Philharmonic, Hong Kong Sinfonietta ve London Chamber Orchestraları ile Christian Arming, Matthias Bamert, Martyn Brabbins, Claus Peter Flor, János Fürst, Kirill Karabitsve Christopher Warren-Green, gibi şefler ile çalıştı.

Mei Yi Foo, dünyanın önde gelen festivallerinde düzenli olarak sahne almaktadır. Lorin Maazel’in Castletown Festivali, Finlandiya’daki Mantta Festivali, Kıbrıs’ta Pharos Arts Foundation, Aldeburgh’ta Britten-Pears festivallerinde Mitsuko Uchida ile çalıştı. Müziğin yeni savunucusu olarak Viyana’da Schoenberg Centre, Berlin’de Ultraschall Festivali, Münih’te Pinakothek der Moderne gibi önemli organizasyonlarda sahne aldı.

2013/14 sezonunda Lucerne Festivali, Huddersfield Festivali, Wigmore Hall, Hamburg’ta düzenlenen NDR ‘Das NeueWerk’ serilerinde, Poznan Bahar Festivalinde Poznanka Fiharmoniave Bretagne Senfoni Orkestrası gibi önemli orkestralar ile çaldı. Bu sezon gösterdiği performansların yanında Royal Welsch Kolejinde Müzik ve Drama dersleri veriyor. Malezya doğumlu Mei Yi ülkesinde sanat ve müziğe katkılarından dolayı Setiawan Tuanku Muhriz madalyası ile onurlandırıldı. Londra’da yaşayan Mei Yi Foo, Dimitri Ashkenazy, Shlomy Dobrinsky, Patricia Kopatchinskaya, Antti Siirala, Matthew Trusler, Ashley Wass ile oda müziği yapıyor.

İlk albümü “Recital”in başarısını devam ettiren Mei Yi, ödül kazanan yeni albümü “Musical Toys” ile 20/21. yüzyılın repertuvarını keşfetmeye devam ediyor. Albüm, The Times, Neue Zurcher Zeitung, Lebrecht’s Haftanın Albümü gibi önemli mecralarda yer aldı, BBC Music Magazine ve Almanya’nın Klassik dergilerindeki değerlendirmelerden 5 yıldız aldı.

Maurice Ravel Ma Mère l'Oye
Jacques Charlot ‘un piyano solo için uyarlaması (1910)
Pavane de la belle au bois dormant
Petit poucet
Laideronnette, impératrice des pagodes
Les entretiens de la Belle et de la Bête
Le jardin féerique
Pyotr Tchaikovsky / Pletnev – Fındıkkıran Balesi’nden Süitler 
March 
Danse de la Fée Dragée 
Tarentella 
Intermezzo 
Trepak 
Chinese Dance 
Andante maestoso 
Sergei Rachmaninov Corelli’nin bir teması üzerine Çeşitlemeler
Mikhail Glinka (transcription by Balakirev) L'Alouette (The Lark) 
Mily Balakirev Islamey

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT