Melek İrdem & Cüneyt Ergün

Tarihler: 24 Şubat 2016 Çarşamba ~ 24 Şubat 2016 Çarşamba 24 Şubat 2016 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2016 ~ Şub 24, 2016
Melek İrdem ve Cüneyt Ergün 24 Şubat'ta Bronx Pi Sahne'de.

"Melek İrdem’in yeni albümü "Ruhunu Kaybetme" Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Vokalistliğinin yanı sıra bas gitarlarını da çaldığı on şarkıdan oluşan bu albümde, elektrik gitarları Selim Işık ve Berk Atav, davulda ise Sedat Özbek ile çalışmıştır.

Albümün fotoğrafları ve ilk video klibi (Ruhunu Kaybetme) İstandbull Visual Arts yönetmenliğinde çekilmiş, makyajlar ise Serli Çatalbaşyan tarafından uygulanmıştır. Klipte, karşı duruşun altını çizmek adına; nükleer, hayvan katliamı, adalet (-sizlik) ve kadına şiddet temaları işlenmiştir…"

Cüneyt Ergün:
"Kendi tabiriyle aşka ve hayata karşı ukala bir boyun eğişi olan şarkıları ve bu şarkılara edebiyatla olan sıkı dostluğu sayesinde yazdığı "hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, sevmek de yok artık hiç kimseyi" gibi sıra dışı şarkı sözleri ile sosyal medyada hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Cüneyt Ergün, ilk albümü ‘Bilinmeyen Saati Uygulaması’ ile 14 milyonun üzerinde tıklanmalar aldı. Şu sıralar 8 şarkıdan oluşan 'Anka’yı Beklerken…' isimli 2. albümünü Seyhan Müzik etiketiyle 2016 yılının ocak ayında çıkaracak olan sanatçı, yerçekimine 'hoşçakal' diyeceği o kaçınılmaz an gelmeden önce edebiyat ve müzik alanında anlamlı ve kayda değer işler yapmayı planlıyor."


Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.


- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00’dır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT