Meli-Pop Rock

Tarihler: 16 Nisan 2010 Cuma ~ 16 Nisan 2010 Cuma - Saat: 01:30

Yer: Shaft Blues & Jazz Club

Ücret: 20 TL (1 yerli içki dahil)

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2010 ~ Nis 16, 2010

1976`da Almanya`da doğdu. Müziğe olan ilgisini abisinin orkestrası çekti. 14 yaşında iken, yani 90`ların başında, ilk önce gitarist olmaya karar verdi, ancak Sam Brown `un Stop parçasını söyleme arzusu vokal olmak üzere fikrini değiştirdi. Profesyonel olarak müzik yaşantısına 1994 yılında Osmanbey Cafe Dedikodu`da 2 gitarla, unplugged çalarak başladı. 1995 yılında Taksim Abdülcabbar`da ilk orkestrasıyla pop söylemeye başladı. Altı ay söyleyebildi. Pop dinleyicisine hiç alışamadı :) Daha sonra Kadıköy Kallavi ve Taksim Sappho`da devam etti.

1999 yılında Karambol`e katılıp 2004 yılına kadar çeşitli yerlerde sahne aldı. Son olarak demo çalışmalarını yürütmek için canlı performansa ara verdi. 2008 Mart ayında ise kendi orkestrasını kurup, kendi ismiyle konserler vermeye başladı. MELİ Band, yenilenen kadrosuyla yeniden Shaft`ta. Meli (Vokal), Uğur AKINCI (Elektro Gitar), Başat KARAKAŞ (Bas Gitar), Bekir SEZGİN (Klavye), Barbaros GENCER (Davul)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT