Meli

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 20 Nisan 2012 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Mayotte

Ücret: 23 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mayotte Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:65 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 24 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

"1976 yılında Almanya’da doğdum. Di’li geçmiş zaman kullanmam doğru mu, bilmem, ben hatırlamıyorum çünkü. Müziğe olan yeteneğimi ilk keşfeden abim oldu. Kadir Abim… Onların orkestra provalarına girip “Bak Yeşil Yeşil” i söylerdim. (! ne alaka ise) Sanırım Almanya’da seyretmek moda olan Türk filmlerinden öğrenmiştim.

14 yaşına geldiğimde gitarist olmaya karar verdim ve anneme “anne bana gitar al” dedim. O da aldı. O sıralar zaten bütün mahalle gitar çalıyordu. Sonra bir gün “Sam Brown” diye bir kadın “Stop” isimli bir parça ile piyasaya çıktı ve benim içimde onu söylemek için inanılmaz bir istek oluştu. Söyledim de… orta son sınıfta yarıyıl tatili öncesi geçen boş derslerden birinde. (Biyoloji / George Kırcheff / rahmetle anıyorum, benim için önemli bir kişi idi ). Sanırım güzel söylemişim, öyle dediler. İşte o gün bu gündür, kendimi şarkı söylerken hissettiğimden daha iyi hissettiğim bir zaman olmadı. Zira, annemle yaptığım bir anlaşma sonucu, anlamını ders yılı başladıktan sonra öğrendiğim Ekonometri bölümüne girdim. Anlaşma ya göre ben üniversiteyi kazanacaktım, o da bana gece şarkı söylemem için izin verecekti. Gerçi kazandığım bölümü de beğenmedi ama, her neyse…

Öğrencilik dönemimde istediğim gibi profesyonel anlamda şarkı söylemeye başladım. 1999 yılında mezun oldum. 2 yıl bana kimse iş vermedi. O arada da hep müzikten ekmek kazandım. Sonra Ertuğrul Güney adında yüce bir kişilik halime acıyıp :) beni işe aldı ve… Nakliye piyasasına girmiş bulundum. Benim bir hayalim vardı, ve hala onun peşindeyim, stadyum konseri vereceğim ve hep birlikte şarkı söyleyeceğiz."

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT