Melis Sökmen

Tarihler: 15 Mayıs 2015 Cuma ~ 15 Mayıs 2015 Cuma 21:45

Yer: Kılçık Mekan

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Karadut Sok. No:14/1 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0538 986 7373

Web: http://http://tiyatrokilcik.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2015 ~ May 15, 2015

Caz sanatçısı Melis Sökmen, 15 Mayıs'ta Kılçık Mekan'da sahne alıyor.

İstanbul Özel Avusturya Kız Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi Yabancı Diller Eğitim Bölümü Almanca Anabilim Dalı'ndan mezun olan Melis Sökmen, Bale Sanat Merkezi'nde dans öğretmenliğinin (klasik bale, caz,  dans vs.) yanı sıra profesyonel dansçı olarak yer aldı. Oynadığı müzikaller: "Ne Güzel Şey", "Zülfiye Zülfü", "Muzır Müzikal" ve bir Broadway müzikali olan "Avenue Q." Broadway'de bir Arif Mardin prodüksüyonu olan Smokey Joe's Cafe'nin seçmelerine davet edildi.

Sanatçı, Walt Disney prodüksiyonlarında seslendirmeler yaptı. Halen reklam film jingle'ları ve seslendirmeleri yapmaktadır. 

Sanatçının ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödülleri bulunmaktadır. Önemli konserleri arasında Şef Kamran İnce yönetiminde İstanbul Modern Müzik Topluluğu ile ODTÜ, İTÜ ve Cemal Resit Rey'de Yeni Yıl Konserleri, 1. Girne Caz Festivali, Bursa Senfoni Orkestrası ve Antalya Senfoni Orkestrası ile konserler, Amerikan Elçiliği ve Amerikan Türk Kültür Derneği konserleri, Türk ve Amerikalı Caz Müzisyenleri ile "Cazın Muhteşem Kadınları" anısına Ankara, Konya, İstanbul ve İzmir konserleri, İstanbul Uluslararası Caz Festivali'nin açılış konseri, İKSV ve Kanyon işbirliği ile düzenlenen "Ayda 1 Caz Konseri", "Alaçatı Caz Festivali" ve "Çeşme Caz Rüzgarı" sayılabilir. 

"O Zaman", "Halis Melis", "Öze Dönelim", "Hediyem" adlı albümleri bulunan sanatçı, caz müziğinin dışında R&B, blues, soul, Latin, Latin caz ve pop müziğini birçok dilde seslendirmektedir.

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT