Menuhin Akademisi Solistleri & Maxi

Menuhin Akademisi Solistleri & Maxi

Tarihler: 09 Haziran 2016 Perşembe ~ 09 Haziran 2016 Perşembe 09 Haziran 2016 20:00

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Ücret: 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 225.00 TL 3. Kategori - 168.00 TL 4. Kategori - 112.00 TL 5. Kategori - 89.50 TL Öğrenci - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2016 ~ Haz 9, 2016
İKSV Müzik Festivali, 1 - 24 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Maxim Vengerov: keman & Şef

Johann Sebastian Bach
Keman için Partita No.2
İki Keman için Konçerto Re minör, BWV 1043

Piotr Ilyich Tchaikovsky
Melankolik Serenad
Scherzo
Vals Scherzo 

Camille Saint-Saëns
Havanaise
Introduction et Rondo Capriccioso, op.28

Ara dahil 115’ sürer.

I. İstanbul Festivali’nde verdiği unutulmaz konserlerle hafızalardan hâlâ silinmeyen, 20. yüzyılın en büyük sanatçı ve vizyonerlerinden Yehudi Menuhin tarafından 1977 yılında Gstaad’da kurulan, dünyanın dört bir yanından üstün yetenekli genç müzisyenleri bir araya getiren Uluslararası Menuhin Müzik Akademisi günümüzün yaşayan en iyi keman virtüözlerinden, Grammy, Gramophone, Echo, Edison ödülleri sahibi Maxim Vengerov ile festivalde!

Günümüzde klasik müzik sahnelerinin en aranan solistlerinden biri olmasının yanı sıra şefliğiyle de göz dolduran Maxim Vengerov geçtiğimiz sezonlarda Berlin Filarmoni, Londra Senfoni, BBC Senfoni, New York Filarmoni, Chicago Senfoni, Montreal Senfoni, Mariinsky Tiyatrosu Orkestrası ve Hong Kong Filarmoni gibi pek çok önemli orkestrayla konserler verdi.

Maxim Vengerov 2011 yılında, Avrupa müzik mirasının bir nesilden diğerine aktarılabilmesi için büyük müzisyenler ve öğrenciler arasında dolaysız bir bağlantı kurmak misyonuyla Yehudi Menuhin tarafından 39 yıl önce kurulan Uluslararası Menuhin Müzik Akademisi’nin müzik direktörlüğünü üstlendi. Tarihi boyunca genç müzisyenlere Nadia Boulanger, Benjamin Britten, Pablo Casals, Gaspar Cassado, George Enescu, Arturo Toscanini gibi efsane müzisyenlerle çalışma şansı tanımış olan Akademi, bünyesinde oluşturduğu Menuhin Akademisi Solistleri topluluğu ile öğrencilerine dünya sahnelerinde tecrübe kazandırıyor. Geniş repertuvarı, teknik mükemmelliği ve müzikalitesinin tazeliği ve doğallığı ile tanınan Menuhin Akademisi Solistleri Londra Kraliyet Festival Salonu, Champs Elysées Tiyatrosu, Amsterdam Concertgebouw, Edinburgh Festivali gibi müzik merkezlerine ve Avrupa, Güney ve Kuzey Amerika’daki çeşitli ülkeler ile Japonya ve Çin’e düzenli turnelere çıkıyor.

Alman, Rus ve Fransız yaylı çalgılar repertuvarının en güzel eserlerinden bir seçki, Maxim Vengerov’un hem şef hem de solist olarak yer alacağı bu konserde müzikseverlerle buluşuyor.

- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale 2 Adet, Sarı Lale kart için kişi başı alım 1 adettir.- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT