Mersin Oda Orkestrası & Solistler 2

Mersin Oda Orkestrası & Solistler 2

Tarihler: 02 Temmuz 2016 Cumartesi ~ 02 Temmuz 2016 Cumartesi 02 Temmuz 2016 19:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: Numarasız - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2016 ~ Tem 2, 2016
Ülkemizde ilk defa yapılacak olan Istanbul Woodwind Festival (IWF), İstanbul Klarnet Derneği’nin organizasyonu ve Kadıköy Belediyesi’nin işbirliği ve katkılarıyla 29 Haziran-3 Temmuz tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ülkemizde ilk defa yapılacak olan Istanbul Woodwind Festival (IWF), İstanbul Klarnet Derneği’nin organizasyonu ve Kadıköy Belediyesi’nin işbirliği ve katkılarıyla 29 Haziran-3 Temmuz 2016 tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CKM) gerçekleşecek. Festivalin gala konserlerinde dünyaca ünlü sanatçılara Mersin Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası eşlik edecek. Bu muhteşem buluşmayı şef Münif Akalın yönetecek.

Konserde yer alacak sanatçılar: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda flüt ve oda müziği öğretmenliği görevini sürdüren, başarılı solist Halit Turgay Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası’nın flüt grup şefi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi başarılı müzisyen Başak Ersöz, Vandoren Paris ve Buffet Crampon markasının resmi sanatçısı, Peru’lu klarnet virtüözü Marco Antonio Mazzini Mersin Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası 1999 yılında Mersin’e yerleşen İstanbullu sanatçılar tarafından kuruldu. 1999-2000 konser sezonunu İçel Sanat Kulübü bünyesinde Mersin Oda Orkestrası adında sürdüren orkestra ilk konserini ekim 1999 yılında verdi. Evrensel müziği geniş kitlelere duyurmak, genç yetenekleri müzik dünyasına kazandırmak, her türlü sanat ortamında görev almak, yurt içinde ve dışında, festival ve yarışmalarda, Barok, Klasik, Romantik ve Çağdaş dönemlerin en güzel ve en beğenilen eserlerini seslendirmek, mümkün olduğunca Türk bestecilerinin eserlerine programlarına yer vermek Mersin Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası’nın başlıca ilke ve hedefleridir. 

#iwf2016

- PDF bilet uygulaması vardır. PDF olarak aldığınız biletin çıktısı ile etkinliğe katılım sağlayabilirsiniz.- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT