Mert Fırat - Jülide Özçelik

Mert Fırat - Jülide Özçelik

Tarihler: 13 Şubat 2016 Cumartesi ~ 13 Şubat 2016 Cumartesi 13 Şubat 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL 2. Kategori - 150.00 TL 3. Kategori - 120.00 TL 4. Kategori - 85.00 TL 5. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2016 ~ Şub 13, 2016
Sevgi şarkıları senfonik aranjmanlarla yeniden hayat buluyor!

Yaklaşık 4 senedir Türkiye'nin çeşitli illerindeki (Antalya, Adana, Bursa) devlet senfoni orkestraları ile gerçekleştirilen, Jülide Özçelik'in hem kendi hem de sevdiği sevgi şarkılarını senfonik aranjmanları ile tekrar yorumladığı proje ilk kez İstanbul'da eklenen yeni şarkılarla ve süpriz bir konukla sahnede olacak.

İstanbul Senfoni Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilecek projede solist olarak Jülide Özçelik ve Mert Fırat birlikte söyleyecekleri şarkılarla yer alacaklar.

Programda Jülide Özçelik'in kendi şarkılarının yanı sıra, caz standartlarından çeşitli bilinen sevgi temalı şarkılara kadar birçok farklı şarkı yer alıyor.

Jülide Özçelik
Liseden sonra müzik eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin hafif batı müziği bölümünü kazanarak başladı. Mezun olduğu sene İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin müzik bölümününe tam burslu olarak girdi. Burada vokal performans bölümünde Nükhet Ruacan ile vokal teknikleri üzerine çalıştı. Türkçe sözlü caz yapma fikriyle birtakım projeler oluşturdu ve performanslar gerçekleştirdi. Bu arada Klasik Türk Müziği koro çalışmalarına katıldı ve konserlerde solist olarak bulundu. TRT Hafif Batı Müziği ve Caz Orkestrası ile canlı kayıtlar aldı. Akıcı ve duru bir sesi olan Özçelik, albüm yapma fikrini Cem Tuncer'le paylaşarak, albümünün ön hazırlıklarına başladı. Cem Tuncer, Erbil Doğan, Kağan Yıldız, Ediz Hafızoğlu ve Genco Arı ile beraber 2008 Ocak ayında İlk albümü olan Jazz İstanbul Volume 1'i çıkardı. Birçok değişik etkinlikte yer aldı. Aynı zamanda İstanbul 12 Orkestrası'nda da solist olarak yer almaktadır.

Mert Fırat
1981 yılında Ankara'da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra İsveç'te radyo televizyon eğitimi gördü.Daha sonra Ankara'ya dönüp Ankara Üniversitesi D.T.C.F tiyatro bölümü'ne Oyunculuk eğitimi aldı. 2005 yılından itibaren birçok tv ve sinema projesinde görev aldı. İlk senaryosu İlksen Başarır'la birlikte yazdı ve başrolünü oynadığı Başka Dilde Aşk oldu. Bu filmi yine senaryosuna imza attığı Atlıkarınca filmi takip etti. Öğrencilik yıllarından itibaren aralıksız her yıl Tiyatro sahnelerinde olan oyuncu halen Moda Sahnesi'nde Bütün Çılgınlar Sever Beni ve Parkta Güzel Birgün oyunu ile seyirci karşısına çıkıyor.

Filmleri: Hayattan Korkma, Başka Dilde Aşk, Atlıkarınca 2011, Devrimden Sonra, Yönetmen, Beni Unutma, Dedemin İnsanları, Kelebeğin Rüyası, Erkek Tarafı Testosteron, Gece

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT