Merve - Kübra Erdoğan Albüm Lansman

Tarihler: 04 Şubat 2015 Çarşamba ~ 04 Şubat 2015 Çarşamba 22:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2015 ~ Şub 4, 2015

Sahnede birbirinden değerli müzisyenlerin de kendilerine eşlik edeceği Kübra - Merve Erdoğan'ın albüm lansman konseri 4 Şubat Çarşamba akşamı KadıköySahne'de...

Yapımcılığını Erkan Oğur’un, müzik direktörlüğünü ise Genco Arı’nın üstlendiği, Kübra - Merve Erdoğan kardeşlerin ilk stüdyo albümleri 'Aşk Olsun' M&MT Records etiketi ile eylül ayında tüm dijital platformlar ve müzik marketlerde yerini aldı.

Söz ve müzikleri Bülent Ortaçgil’e ait ‘Benimle Oynar mısın ve Sensiz Olmaz’, müziği Erkan Oğur’a ait ve albüme de ismini de vermiş olan ‘Aşk Olsun’, müziği Genco Arı’ya ait ‘Anahtar’ dışında albümde yer alan parçaların söz ve müzikleri Kübra ve Merve Erdoğan imzasını taşıyor.

'Aşk Olsun' albümünde ikiliye her biri kendi alanında çok önemli isimler olan Erkan Oğur, Derya Türkan, Genco Arı, Turgut Alp Bekoğlu, Serhan Yasdiman, Ömer Aslan ve Caner Üstündağ eşlik etti.

1988 doğumlu Kübra Erdoğan, ortaokul yıllarında müzikle tanıştı ve Sochi Adler Müzik Okulu mezunu olan eğitmen Natalie Kiper’den keman dersi almaya başladı. Lise ve üniversite hayatı süresince çeşitli konserlerde performans gösteren Kübra Erdoğan, İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nde eğitimine devam ederken, Yaşar Cemal Akın’ın yönettiği tiyatro çalışmalarına kemanıyla eşlik etti. Sahne aldığı mekanlarda keman ve vokalde gösterdiği performans ile öne çıkan Kübra Erdoğan, aynı dönemde söz yazarlığına başladı. Kübra Erdoğan, keman virtüözü Cihat Aşkın ve Pınar Tezişçi'den 2 yıl boyunca ders aldı. MMT tarafından yayınlanacak Aşk Olsun projesi için piyanist Genco Arı ve Erkan Oğur ile bir araya gelen Kübra Erdoğan’ın, albümde besteci ve söz yazarı kimliği de öne çıkmakta.

1986 doğumlu Merve Erdoğan, Modern Müzik Akademisi'nde şan dersi aldı. MMT imzası ile yayınlan anacak olan Aşk Olsun albümünde bulunan 'Nisan' şarkısının sözleri ve bestesi kendisine aittir. Türk Sanat Müziğine duyduğu ilgi üzerine bu yönde çalışmalarına devam eden Merve Erdoğan halen Emin Ongan Musiki Cemiyeti'nde müzik eğitimini sürdürmektedir.

- Kapı açılış saati 21:00 dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT