Meshell Ndegeocello

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 26 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Tamirane

Ücret: 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Tamirane

Adres: Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 26, 2011

Meshell Ndegeocello (New York), merakla beklenen 9. albümü “Weather”ın Avrupa turnesi çerçevesinde 26 Kasım’da Garanti Caz Yeşili kapsamında Tamirane’de konser verecek. 10 Grammy adaylığı bulunan Meshell Nedegeocello, yaratıcılıkta sınır tanımayan bir besteci, söz yazarı ve şarkıcı, çarpıcı bir basçı ve öncü bir müzik grubu lideri olarak 20 yıllık müzik kariyerinde dünya müzik otoritelerinden her daim olumlu yorumlar alırken, neo-soul hareketinin öncülerinden olarak tanımlanıyor.

Meshell, 20 yıla sığdırdığı 8 albümden sonra 8 Kasım’da “Naïve” plak şirketinden piyasaya çıkacak 9. albümü “Weather” ile ikonik stilini bir kez daha gözler önüne seriyor. Meshell, bu albümünde jazz, soul, hip-hop ve funk başta olmak üzere, müzik türleri arasındaki sınırları yok saymaya devam ediyor.

The Rolling Stones, Herbie Hancock, Prince, Alanis Morrisette, Madonna, Lenny Kravitz, George Clinton, Marcus Miller gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan ve çalışmalar yapan Meshell, aktivist kimliğiyle de tanınıyor, sözlerinde yer verdiği politika ve cinsel ayrımcılık konuları ise bunun bir yansıması.

Grupta yer alan müzisyenlerin birbirinden yetenekli müzisyenler olduğunu belirtmeden geçmemek gerekir, elbette Meshell Ndegeocello’nun çarpıcı canlı performansının nedenlerinden biri de bu. Bas, vokal ve piyanoda Meshell Ndegeocello, klavyede Jebin Bruni, bas ve gitarda Chris Bruce ve davulda Deantoni Parks ile, Meshell Nedegeocello, 26 Kasım Cumartesi akşamı müzikseverlerin hafızalarına kazınacak bir performans sergileyecek. Garanti Caz Yeşili kapsamında Tamirane’de gerçekleşecek konsere tanıklık edecek herkes, Meshell’in yeni albümü “Weather”ı ilk kez canlı performans eşliğinde dinleme fırsatına sahip olacak dünyadaki sayılı müzikseverler arasında olacaklar.

21:30 Cem Salman- DJ Set
23:00 Meshell Ndegeocello

- Sınırlı sayıda avantajlı biletler 45 TL
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. sokmak kesinlikle yasaktır. Organizasyon şirketi hareketli ve/veya hareketsiz ve/veya ses kaydı alan kişileri etkinlik mekanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Etkinlik ayaktadır.
- Organizasyon şirketi etkinlik günü uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi konser sırasında gürültü yaparak konserin düzgün bir şekilde izlenmesine mani olan kişileri etkinlik mekanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Garanti Bankası Gençlik Bankacılık Programı ve Bonus kartlarıyla Biletix Perakende Satış Noktaları veya etkinlik akşamı Tamirane’den satın alınan biletlerde %10 indirim uygulanır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT