Mesut Yılmaz

Tarihler: 19 Ocak 2017 Perşembe ~ 19 Ocak 2017 Perşembe 19 Ocak 2017 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2017 ~ Oca 19, 2017
Mesut Yılmaz, Mask Live Music Club'da sevenleriyle buluşuyor.

Mesut Yılmaz, kendini bildi bileli müziğin içinde oldu, ilk müziğe başlayışı 10 yaşında arkadaşı ile yaptığı tahta gitarlar ile oldu ve bu gitarları boyayıp, lastik ipler bağlayıp playback olarak 23 Nisan gösterisinde sahne alarak ilk performansını gerçekleştirdi. Büyük beğeni kazanan bu ilk amatör performansından sonra lise yıllarında İzmarit isimli grup ile müziğe ilk önemli adımını attı. çeşitli barlarda çalıp söyledi. Cem Karaca, Barış Manço gibi ustalardan ilham aldı. 2012 yılında TRT İstanbul Radyosu Çoksesli Gençlik Korosu'nda Tenor olarak görev aldı ve önemli konserleri kariyerine ekledi. Önceleri kendi bestelediği şarkıları kliplendirmeye başlayan Yılmaz, bu yılıın başında 12 şarkılık, sözü ve müziği kendisine ait olan Karma Karışık isimli albümü Ütopya Müzik Yapım etiketiyle dijital müzik platformlarda çıktı. Bu albümün şarkılarını Küçük Bronx, Pi Sahne, Beşiktaş B1 Live gibi mekanlarda seslendirdi. Ayrıca Tramvay Sahnesi'nde de halkın büyük ilgisini topladı. Bununla birlikte müzik şenliklerini de önemseyen Yılmaz, Trakya Üniversitesi Bahar Şenliği'nde de sahne aldı. Bu yıl 26 Kasım Samsun Hayal Kahvesi'inde dinleyenleri ile birlikte olucak .Televizyon performansları da olan Yılmaz, albümünün şarkılarını müzikseverlerle buluşturmaya ve şarkılarına yenilerini eklemeye çalışıyor.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT